torsdag 31. januar 2008

Lengter etter sommer.....

Nå ligger snøen på bakken her utenfor, regner med den snart er borte...I dag så jeg at krokusene var på vei opp, så herlig å se at vi nærmer oss vår!

Har så mange planer utenfor huset her , og her er så mange muligheter, kan nesten ikke vente med å se hva som dukker opp av planter rundt omkring!

Som dere ser var ikke sofatrekkene hvite særlig lenge....så nå er de blomstrete på plass igjen, tror faktisk de er favoritten min;)

I dag har jeg hatt formiddagsbesøk av min farmor og min kusine som nettopp har fått baby.

En nydelig liten gutt som heter Elias, er så koselig å ha sånne smårollinger på besøk!





Denne vakre buketten hadde min farmor med seg:)
Min kusine hadde med seg denne flotte høye lysestaken som passer perfekt inn her hos oss:)


Mens snøen laver ned , har vi bestilt ferie til sommeren , er ikke ofte vi er så tidlig ute, men deilig å ha planene klare!
Takket være min kollega som har tilbudt seg å være hundepasser for alle tre hundene !!!!!blir det Danmarkstur for oss i år også!
God helg til alle som er innom:)

mandag 21. januar 2008

hvit sofa enn så lenge.....

Så var mandagen her igjen, har alltid så mange planer når helgen kommer om alt som skal gjøres;-) Bortsett fra å hente kattunge og et svært hopen garderobeskap ( kjøpt på FINN) har det vært en rolig og avslappende helg.

I går fikk vi besøk av min fetter med familie og de hadde med denne flotte planten, måtte den leve lenge:)




Fikk skiftet trekk på sofaene i går, det ble så lyst og lekkert, med hunder , barn og katt blir den vel ikke værende så hvit særlig lenge, men vi har jo vaskemaskin !
Har endelig fått opp gardiner i stuen, disse er fra ellos, de er fo lange så må legges opp, likte veldig godt fargen, er blank taft el noe lignende;)
En fin uke ønskes alle som titter innom!

onsdag 16. januar 2008

Dagene løper avsted....




Synes dagene løper avgårde, uten at jeg har fått gjort så mye med oppussing og hus dessverre.


Her blir det kjøpestopp en stund framover, må rett og slett prøve å få orden på huset FØR jeg drar inn noen flere møbler og stæsj:)


Var innom IKEA i forrige uke , skulle egentlig bare levere inn noe i retur, men endte opp med full bil, den billigkroken er farlig ;)
Ellers venter jeg på to slike lamper (bilde) fra Laura Ashley, kjøpt på Ebay, de skal få komme inn på soverommet tenkte jeg!
Ønsker dere alle en fortsatt fin uke:)




mandag 7. januar 2008

godt nyttår


Så var vi i et nytt år, utrolig hvor fort tiden går! Nå har julepyntet forsvunnet fra vårt hjem, og det er deilig, virker mer ryddig;)
Jeg har et prosjekt på gang, så dette året blir nok spesielt for oss, har jobbet med det ganske lenge ,men flytting og diverse sykdom utsatte prosessen en del, men nå er vi i gang:)
Tenkte jeg måtte vise fram noen gaver fra årets jul;)

Denne lampen er en gave fra mine foreldre, synes den er kjempefin, har fått plass i "forstuen" vår som fungerer som kontor, flere bilder kommer senere.



Blomsterpotten fikk vi 4 stykker av , 2 høye og 2 lave krukker, kjempesøte, også de fra mine foreldre, de hadde jeg hintet om på forhånd;)


Har vært litt lite fra meg på bloggen i det siste, men skal bli flinkere:)
Gleder meg til å følge med på alle de flotte bloggene deres i det nye året!