fredag 25. juli 2008

Lamper......

Ikke å mye spennende som skjer på interiørfronten her hjemme hos oss for tiden....maler noen vinduskarmer, som det forhåpentligvis kommer bilder av i løpet av kort tid;)
Her er lysekronen som vi har på soverommet, synes den er lekker, soverommet er dog ikke lekkert...et av oppussingsprosjektene som kommer langt bak i køen....Vi flyttet fra nyoppusset hus til et som trenger oppussing i hvert rom, så bare å smøre seg med tålmodighet, som jeg har masser av NOT!

Her ser dere erteblomster og en annen sort( som jeg ikke kommer på i farten...) de klatrer som bare det, har klippet av noen som jeg har inne, vakre blomster!

Og nye sengelamper fra ikea, i den rette nostalgiske stilen;) Her ser dere fargen på veggen....uffda, sengen er forsåvidt pen, men hva hjelper det, når garderobeskapene er mørkebrune gamle kjøkkenskap! og ferskenfarget miljøtapet på veggene...
Har nettopp vært på stranden med ungene, skal si vi har det deilig nå, bare å nyte!!!!
Ha en topp helg:)


torsdag 17. juli 2008

hageplaner......

Slike skillevegger av armeringsjern, var det massevis av i Danmark, og slike har vi planer om å ta i bruk i hagen her, mannen skal leie minigraver en helg i nærmeste framtid og da skal vi få ordnet litt i den eldste delen av hagen....vi ha en sittegruppe omkranset av blomstrende vegger:)
Og mye av gresset blir erstattet av grus og singel;)
Gleder meg!

her ser dere mine pelargonia frø, jeg er så stolt av å ha fått det til! de sto først i minidrivhuset, og det har nok gjort susen, for de som ikke sto i drivhuset døde.Så venter vi bare på at de skal blomstre;)

Her er det full fart for tiden, med alle ungene som er hjemme....i dag har minstegutten, Emanuel bursdag,( 5 år) så da blir det litt ekstra kos!

ha en fin uke alle sammen!

søndag 13. juli 2008

Litt fra verkstedet mitt.....

Her ser dere inngangspartiet til "hytten" vår som ligger midt i hagen;)
Fargene er ikk helt etter min smak, men det skal ordnes etterhvert, har ikke hastverk:)
Før vi overtok huset, fikk vi bruke hytten til lagringsplass ( mye som måtte bort pga visning på forrige huset....) og etter at ungene har herjet der i over et halvt år, var det så vidt vi kunne trø på gulvet pga alt rotet;)


Nå er hele hytten ryddet, og jeg har flyttet "verkstedet" mitt opp der, mye lysere og bedre plass, enn på kjøkkenet i butikken;) Her ser dere noen møbler som skal under "kosten", noe skal jeg ha selv og noe skal i nettbutikken for salg!

Tilslutt vil jeg vise et bilde av knaggrekken på hytten, synes den er så flott!!
Når høsten og mørke kommer, skal jeg begynne å male hytten innvendig, her er tre fra gulv til tak, skal bli så lyst og fint atte;)
Ha en god uke alle sammen, enten dere er hjemme eller på ferie;)


søndag 6. juli 2008

Hjemme igjen og nye varer på vei;)

Vi har hatt en deilig ferie i Danmark, fint vær og masse kos;)
Men nå var det godt å komme hjem igjen , og sånn skal det jo være, borte bra, men hjemme best;)
Bestilte inn nye varer fra Flora Patricia før jeg reiste på ferie, så de kommer en av de nærmeste dagene....




Vakker benk til den romantiske hage.....Flott rustikk pokal og staffeli....



Her ser dere bilder av 3 av barna en ettermiddag på stranden...



Den 4. som koser seg i sanden...










Og enda en strandløve;)
Nå skal jeg prøve å få besøkt noen av dere i løpet av dagen, mye å ta igjen;)
Ha en skjønn søndag!