lørdag 31. januar 2009

Litt fra spiseplassen vår...

Etter 2 måneder uten sol inn vinduene , er "vårsolen" nå på plass i vårt kjøkken, utrolig deilig!
I dag har jeg hatt meg en rydde og vaskerunde på kjøkkenet,, ville gjerne vist dere hele kjøkkenet , men vi er enda ikke ferdig, believe it or not;) Må nok ha litt hjelp og nevøene våre er invitert på jobbedugnad om noen uker, så da regner jeg med det blir fart på sakene.
Kjøpte meg en nydelig hortensia før helgen , måtte den vare lenge!
I nettbutikken skjer det en del fortiden og det er jo moro, har bestilt inn en del til våren, men noe gjenstår, kosearbeid!
Vi har også valgt å bli en del av http://plenti.no som blir et kjøpesenter på nett, drevet av trygg netthandel, veldig spennende. Det åpner nå i uken, så nå skal alt av bilder og tekst på plass, blir nok endel tid foran dataen i helgen...
Nyt helgen, det skal jeg;)

lørdag 24. januar 2009

Tips og råd mottas med takk;)

Stille fra meg for tiden, ukedagene går i ett og blir ikke så mye tid til overs....men sånn er det nok for mange av dere også;)
Her kommer noen bilder av "sportsboden" vår som nå skal pusses opp og brukes til grovinngang, har vært planen siden vi flyttet inn, men har dette året fungert som oppbevaring for frys/kjøl og masse ROT!!!!
I dag ryddet vi unna rotet ( flyttet det til hallen rettere sagt;)I morgen skal frys og kjøl flyttes til butikken , så da starter vi med blanke ark her inne....
Vil gjerne ha tips fra dere kloke damer om hva vi kan ha her inne, her skal det inn sko og klær som brukes til vanlig, regntøy, skotørker, kanskje en benk til å sitte på.....Panelet skal males , døren også...gulvet må vi også gjøre noe med.
Håper dere kan gi meg litt input, på hva som vil funke her, både med farger og møbler...


søndag 18. januar 2009

Ukene flyr....

Denne vakre puten fikk jeg i posten før helgen, hadde bestilt den hos http://www.tineskreativehjorne.blogspot.com hun lager så masse fint, har jo lenge tenkt på å forsøke meg på slike puter selv, men ser ikke ut til at det blir med det første;) Hadde uansett ikke blitt så flott som denne, tusen takk Tine:)
Ellers har jeg kastet meg på malingen igjen, har ikke hatt noe særlig overskudd til alle mine prosjekter i det siste, men nå er jeg på gli igjen;)Jaktet på malingsbutikken i går etter en ny og vakker farge, denne var nydelig synes jeg, og nå er det flere ting her i huset som holder på å bli lyseblått! Denne ligger for salg herhttp://www.frk-doris.no

Min far hadde bursdag denne uken, så det ble feiret her hos oss, med bløtkake:) Har aldri laget en på flere etasjer, men det var artig...og godt:)
God søndag!


torsdag 8. januar 2009

Noen av vårens varer....

Nå er jeg i full gang med å bestille varer til nettbutikken, så mye lekkert å velge i , så dette er ingen lett jobb;)
Noen søte romantiske skåleri lekker rosa!

Søt kurv til dine interiør blader....
Her kommer det flere nevøer på besøk til helgen, da er det godt å ha hytten til overnatting, blir nok hektisk , men koselig!
God helg alle sammen:)


søndag 4. januar 2009

Tilbake til hverdagen!

I morgen er det bånn gass igjen, med full jobb, ungene på skole og i barnehage, gleder meg faktisk litt, skal bli godt å komme i fast gjenge igjen;)
Vi har ryddet og vasket i hytten ( som ligger 5 meter fra huset;) Tente lys på peisen, ble så koselig!

Hytten blir foreløpig brukt av ungene til tv-titting og overnatting med venner;) Men etterhvert har jeg planer om å flytte butikken inn dit...men først skal hagen utenfor gjøres klar, og vegger og gulv må males!


Ha en god uke alle sammen!



torsdag 1. januar 2009

Godt nyttår!!!!

Vi hadde en flott kveld i går, gikk nyttårsbukk med ungene , fyrte opp fyrverkeri, så film og spiste masse!I dag skal vi bare slappe av, kanskje det blir en tur ut i fineværet;)
Har tittet litt rundt hos forhandlerene mine som nå begynner å legge ut vår og sommervarer, så deilig at vi går mot lysere tider!

Som dere ser er det mye lekkert ....

Søte griser;)
Alle bildene jeg viser er fra Chic Antique, synes de hadde en veldig bra kolleksjon i år!
Kos dere på den 1.dagen i 2009:)