søndag 28. august 2011

Prosjekter i hagen.

Vi er så heldig å ha naturlig vanntilsig i hagen, kommer en liten bekk ned fjellsiden. Dette prøver vi å utnytte ved å lage hagedam, prosjektet har pågått i et par år, men her hos oss tar ting tid;) Dammen er enda ikke helt tett, så nå må det støpes mer langs ene kanten.Våre to rakkere <3 fryder seg over høy vannstand!!!


Siden vi har hatt en noe uvanlig vår/sommer med sykdom og liten prematur baby har hagen stått på stedet hvil lenge, men nå begynner vi så smått å komme tilbake til normalen. Ugresset i dette bedet var bortimot en meter høyt...det er nå fjernet, bedet skal gjøres litt mindre og forhåpentligvis få kantstein og nye planter:)

Her har mannen gått løs på et av trærne våre som bare vokste i bredden, var sikkert 4 meter bredt. Planen er å fjerne plenen, eller helst hele knausen å få større parkering, men spørs når det blir;)

Tilslutt må jeg vise bilde av våre to skjønne jenter, nesten 17 år skiller dem.Nathalie og Leah Angelica vårt eldste og yngste barn<3
Kos dere og nyt søndagen!
Klem fra Beathe

tirsdag 16. august 2011

Lang pause....

Lille Leah Angelica har nå passert 3 mnd og hun veier nå ca 3,7 kg , vi er så takknemlig for at det har gått så bra.Vi koser oss alle sammen med å ha en liten baby i huset igjen, det er lenge siden sist.
Vi har også hatt en ufrivillig tur til Danmark pga sykt stort barn,Benjamin på 14 var med kameraten og hans familie til Sverige og Danmark og var borte en hel mnd. Han ble syk allerede første dagen med sår hals, etter 3 uker med penicillin, først bedring og så forverring ble han innlagt på Århus sykehus i Danmark med halsbyll. De valgte å operere ham samme kveld, og mandlene ble fjernet samtidig.
Veldig rart å være her mens han ble operert , vi skulle jo vært sammen med ham.Måtte hente ham med bil for han fikk 2 ukers flyforbud. På hjemveien begynte han å blø fra halsen, og ble hentet i ambulanse en god time fra Stavanger.Ble lagt rett på operasjonsbordet for å stoppe blødningen.Så da ble vi liggende en natt på Stavanger sykehus hele gjengen, etter denne operasjonen kom han seg raskt til hektene og er nå tilbake i full vigør heldigvis:)

Har gått med mange tanker ang butikken det siste halvåret, har ikke gitt frk-doris den oppmerksomheten den burde fått og henger konstant etter med oppgaver som burde vært gjort. En utfordring å være selvstendig næringsdrivende når man har helsemessige utfordringer på hjemmebane. I morgen starter skolen igjen her og jeg krysser fingrene for at alt nå skal gå knirkefritt en lang periode framover.
Noen av høstvarene er bestilt inn og ventes inn om ikke lenge, har også en del tanker om å gå litt tilbake til opprinnelig forretningsplan som innebar oppussing og salg av brukte og gamle møbler, dette har falt vekk de siste par årene og siden det var denne hobbyen som var en del av drivkraften til at jeg startet butikk ønsker jeg å gå litt tilbake til dette, skal selvfølgelig fortsatt ha et fint utvalg av nye varer.Vi starter nå med ny giv og håper vi er tilgitt for de siste måneders forsinkelser.
Klemmer fra Beathe