torsdag 24. november 2011

Fri frakt og frist for bestilling før jul!

Vi tilbyr nå fri frakt ved kjøp over 500,- Tilbudet gjelder tom søndag 11.desember:) Velg "henter i butikk" ved bestilling, da blir frakten ikke lagt til, evt retter vi det ved utsending av faktura.

Siste frist for å være sikker på at pakken kommer fram før julaften er søndag 11.desember,etter den datoen tar vi juleferie:)

tirsdag 22. november 2011

Åpent i butikken på Fjæreide lørdag!

Minner om åpen butikk på Fjæreide, førstkommende lørdag (26.) , vi holder åpent 12-15 og slår til med nok et kjempesalg -40% på alle varer! Dette blir siste gang vi holder åpent i butikken i vinter, framover mot våren blir det kun åpent etter avtale.

Velkommen:)

søndag 20. november 2011

Gutter i arbeid:)

Noah og nabogutten Even har hjulpet til ute i dag, her er de i full gang med å rydde utav kaninens tidligere bopel, rottene lagde seg diverse hull inn i uthuset og kaninen måtte derfor flytte i annet bur, så da måtte huset renskes for spon og diverse;)

Fin utedag i dag, nå skal vi snart avgårde til plantasjen å få handlet inn litt juleplanter tenkte jeg;)
Minner om stort salg( -40% på alle varer) i butikken på Fjæreide førstkommende lørdag (26.nov) , åpent 12-15 , dette blir siste åpningsdag før jul, kommer bare til å ha åpent etter avtale i vinter, send sms (41305601) om du ønsker å komme utenom åpningstid.
Velkommen!

tirsdag 15. november 2011

Gardiner,tekstiler og puter-40% denne uken!!!

Vi selger denne uken gardiner, tekstiler og puter til - 40% !!!

Velkommen inn i nettbutikken!!

fredag 11. november 2011

Åpen butikk på Fjæreide lørdag 12-15:)

Vi holder åpen butikk i mrg lørdag 12.nov, kl 12- 15. Slår til med kjempesalg med 40% avslag denne dagen også. Velkommen!

Julevarene er på plass, så her er det store muligheter til å gjøre mange gode kjøp:)
Beathe

søndag 6. november 2011

Vi har vært på sykehus med Leah Angelica.

Dette har vært en uke vi sent kommer til å glemme, tirsdag kveld fikk Leah store problemer med å puste, en forferdelig opplevelse. Aldri har 8 min som vi ventet på ambulanse virket så lenge, en grusom følelse å se minstejenten bli blå fordi hun ikke får luft. Mannen ga munn mot munn og hun fikk etter hvert fargen tilbake.Ble en natt på barneklinikken, de mener pustestansen er pga refluks og at gulpen har satt seg fast , evt kommet i luftrøret. Vi går litt på nåler her hjemme nå, fordi vi vet at det kan skje igjen, har heldigvis fått noen tips til hvordan vi evt skal håndtere det, men håper vi aldri opplever dette igjen.


Hun er nå snart 6 mnd og vokser for hver dag<3
Kommer sterkere tilbake med interiør og butikk;)
Beathe