fredag 25. juli 2008

Lamper......

Ikke å mye spennende som skjer på interiørfronten her hjemme hos oss for tiden....maler noen vinduskarmer, som det forhåpentligvis kommer bilder av i løpet av kort tid;)
Her er lysekronen som vi har på soverommet, synes den er lekker, soverommet er dog ikke lekkert...et av oppussingsprosjektene som kommer langt bak i køen....Vi flyttet fra nyoppusset hus til et som trenger oppussing i hvert rom, så bare å smøre seg med tålmodighet, som jeg har masser av NOT!

Her ser dere erteblomster og en annen sort( som jeg ikke kommer på i farten...) de klatrer som bare det, har klippet av noen som jeg har inne, vakre blomster!

Og nye sengelamper fra ikea, i den rette nostalgiske stilen;) Her ser dere fargen på veggen....uffda, sengen er forsåvidt pen, men hva hjelper det, når garderobeskapene er mørkebrune gamle kjøkkenskap! og ferskenfarget miljøtapet på veggene...
Har nettopp vært på stranden med ungene, skal si vi har det deilig nå, bare å nyte!!!!
Ha en topp helg:)


11 kommentarer:

Laila sa...

Nei, det er ikke alltid så praktisk det som er fint... Hos oss MÅTTE det jo være vindu langt oppe i trappeoppgangen, fordi vi ville ha et symetrisk hus. Men men, det tok da bare et år å få opp gardin der...
Fine lamper og seng forresten.

jorunnslilleverden sa...

Var fine lamper da! Og sengen ser også fin ut :0) Skapene hørtes kanskje ikke så veldig fine ut nei ;0) Kos deg i sola!!

Monica sa...

Blir nok fint til slutt, skal du se;) Fine lamper og seng, ja.

Hege* sa...

Ja de lampene er så fine-har også lyst på de... :)
Og en plass må vi starte-hele rommet ditt er no snart fornyet og flott!!

Min verden sa...

De sengelampene fra Ikea er skikkelig fine og jeg har plotta ut sånne til mitt nymalte soverom (snart ;)) - den andre sorten med blomster er en vakker blomkarse og du kan ha blomstene i salaten, men det visste du kanskje? God helg. hanne

Hulda sa...

De sengelampene du har kjøpt er veldig fine. Har sett på de i flere blogger. Jeg har noen lignende, men de står på nattbordet.

Hildegunn sa...

Takk for hilsen på bloggen min. Fine lamper fra Ikea da, og flott seng !
Ja, vi skal bygge i Sund-men bor nå på Askøy.
Kos dere med sol og sommer, men ikke smelt...

Eli sa...

Hei fine lamper og seng iallefall.kos deg i fin været.

Karna sa...

Herlige dager vi har, må bare være med sjøen for å få puste...skal ikke klage altså...det er bare knall herlig!

Kos dere!

Anita sa...

Så koslig blogg du har.Må være praktisk å ha egen hytte som du kan jobbe i.Heldiggris.Jeg holder på å pusse opp soverommet selv og det er moro å se andre sine rom.Ha en fin helg.

liven sa...

De sengelampene var fine!!
Var på Ikea i dag jeg og skulle bl.a. kjøpe lamper!!
Det ble glemt.......noe så irriterende!
Må vel egentlig skrive huskelapp når vi kjører såpass langt!!

Ha det fint:O)