tirsdag 17. februar 2009

Disse ønsker jeg meg...

Ønsker meg nye spisestuestoler....har et mørkt rustikk eikebord, og pr i dag har vi sorte høyryggede skinnstoler til....De har begynt å gå opp i limingen, er ikke fornøyd med kvaliteten.
Disse er fra Laura Ashley, passer nydelig med tapeten vår og resten av kjøkkenet, ønske ...ønske;)
Tenkte jeg skulle titte litt på LIVING før jeg bestemmer meg, de har alltid mye flott....og så må jeg jo spare, evt kjøpe en av gangen:)
Skjer ikke så mye spennende her for tiden, er sykemeldt fra jobben , helsen er noe skrantende, noe jeg har slitt med en del år, men nå skal jeg videre for utredning og da håper jeg å få noen svar.
Her er det fortsatt snø,og som vestlending må jeg si at nå er det nok;) Er ikke vant med snø som ligger i ukesvis vi , nei nå vil jeg ha VÅR!

7 kommentarer:

My home is my Castle - by Kari sa...

Herlige stoler :)

Klem,Kari

Thea sa...

Skjønner godt at du ønsker deg sånne... kjempefine:) Gleder meg til å se mer av kjøkkenet deres etterhvert...:) Meldt regn idag.. jeg krysser fingrene hehe..

kleiva sa...

Hei
Tusen takk for hyggelig kommentar:-)
Ha en fin kveld videre:-)
Kristin

siren sa...

hehe...ja vi lengter visst alle etter våren, den kommer snart! :)De stolene dine var kjempestilige, slike kunne faktisk jeg også ha tenkt meg!
:)

Karna sa...

Kjempe fine stoler, jeg liker disse stolene i mørkt tre jeg da...og jeg har en venninne som har slike, og det er kjempe gode å sitte i!

Hildegunn sa...

Hei
For noen herlige stoler !!
Joda med meg går det fint.
var akkurat på ul i går og fant ut at vi venter gutt nr 5 !! E det mulig ? Legger ikke sjul på at jeg ønsket meg jente etter 4 gutter.men,men. Det e vel en nydelig liten gutt som de andre mine er.He,he

mali-mo sa...

Nydelige stoler, akkurat sånne som jeg er på utkikk etter også, rett og slett perfekte. men L A? Hmm, da måtte det nok vært tidenes salg hvis jeg skulle hatt råd, hehe.

Vi har noen gamle hvitmalte Bohus stoler som har gått opp i limingen både en og femten ganger, men de får nok holde en stund til ;)

God bedring med helsen da! Og du, lampene ble helt PERFEKT på kjøkkenet!!!!!