lørdag 24. januar 2009

Tips og råd mottas med takk;)

Stille fra meg for tiden, ukedagene går i ett og blir ikke så mye tid til overs....men sånn er det nok for mange av dere også;)
Her kommer noen bilder av "sportsboden" vår som nå skal pusses opp og brukes til grovinngang, har vært planen siden vi flyttet inn, men har dette året fungert som oppbevaring for frys/kjøl og masse ROT!!!!
I dag ryddet vi unna rotet ( flyttet det til hallen rettere sagt;)I morgen skal frys og kjøl flyttes til butikken , så da starter vi med blanke ark her inne....
Vil gjerne ha tips fra dere kloke damer om hva vi kan ha her inne, her skal det inn sko og klær som brukes til vanlig, regntøy, skotørker, kanskje en benk til å sitte på.....Panelet skal males , døren også...gulvet må vi også gjøre noe med.
Håper dere kan gi meg litt input, på hva som vil funke her, både med farger og møbler...


11 kommentarer:

liven sa...

Dette kommer nok til å bra!!
Det er så kjekt med en grovinngang!
Vi har alltid brukt vaskerommet som inngang og det sparer meg for rot i hallen!!
Skulle bare ønske det hadde vært litt større for det har lett for å flyte med sko!!
Kikk i bloggene....det er den beste inspirasjon!
Og når det blir hvitt her så blir det så lyst og fint!!

Ha en fin søndag og lykke til med prosjektet:o)

ENGEL sa...

ojoj.spennende!!!jeg hadde malt det lyst.hva med sånn lookalike skifer-gulv?vet ikke hvordan det egner seg til gang da...og skap,skapplass til alt tøyet,så slipper du mye støv og gjemmer mye rot!!!
men jeg aner jeg at du får dette til,så dette var bare noen tanker...klæm

Ida sa...

Spennende! Satse på LYSE farger ja! Og dersom dere skal gjøre noe med gulvet, og dette skal brukes som en inngang - så ville jeg ha satset på varmekabler når dere allerede er i gang :-)

Litt vanskelig å tipse ang innredning - fordi jeg ikke helt ser størrelsen og mulighetene på bildene - men hva med å tenke på å utnytte høyden med smale skap, og eventuelt skoskap (slike fra ikea) som er smale og praktiske til mange par sko ?

Lykke til !

Mitt hvite hus sa...

Så spnnende prosjekt da. Lyse vegger og jeg er ganske svak for skifer jeg da. Eller andre fliser.

Det blir spennende å se hva du ender opp med.
Lykke til med prosjektet ditt=)

Klem Kerstin

Herskapelig shabby sa...

Du har fått brae tips over her! Om du ikke vil ha akkurat hvite vegger er Skagen en fin gråfarge synes jeg. Veldig pent sammen med hvite (og blanke) lister, dører og vinduer. Når det gjelder gulvet så liker veldig godt malte tregulv, men det er ikke egnet i en gang, men Pergo har noen varianter som ser ut som malte tregulv og de tåler VELDIG mye. Har slikt på kjøkkenet mitt :) Du kan se gulvet inne hos meg. Om ikke er lyse fliser også veldig praktisk og pent. Når det gjelder møbler så er det vanskelig å si uten å ha vært der og uten å vite hva dere vil med møblene, men skap med kurver er utrolig praktisk for å oppbevare klær, oversiktlig og greit synes jeg. Der har IKEA mange bra løsninger. Ellers alltid lurt å ha noe å sitte på i en gang, når man skal ta på sko kle på unger etc, så en benk, puff eller lignenede om du får plass... Du finner nok ut av det, planleggingsfasen er utrolig morsom da!

Gleder meg til å se hvordan det blir.

Klem

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heisan! Ja gjett om , dagene flyr, ikke kjedelig et sekund, hi hi. Sånn er det bare konsaterer jeg og besvimer i sofaen kl tidlig om kveldene:o)
Masse jobb foran deg forstår jeg, du blir med andre ord ikke arbeidsledig med det første... men samtidig er det jo gøy å pusse opp.
Lykke til iallefall, det blir nok fint !
..kommer aldri med råd verken til farger eller annet av den grunn at jeg ikke er proff, men en sak vet jeg ... at en bør se rommet og hvordan lyset faller før en uttaler seg.
En lys fargenyanse kan bli himmelsk vakkert hos deg, men aldeles grusom hos meg.

Og du vet de som virkelig kan dette med farger, som faktisk er ganske så få etter min mening , de kan kunsten med skyggelegging og bruker mange nyanser for å fremheve, dempe og skape den riktige romfølelsen osv. De bruker så og si aldri kun rent hvitt og det kan man faktisk se.
Rom skapt av slike er hvite, varme og praktfulle! Rart sant?

Hos meg faller lyset slik at om jeg hadde hatt rent hvitt i stuen ville rommet blitt iskaldt og mer ligne sentralbadet, med et kvalmende grønt skjær fotografert med blitz, du aner bare ikke hvor stygt det var, gikk med gåsehud i flere døgn før jeg fikk fjernet elendigheten, grøss og gru, hi hi

Ha det godt da så blogges vi.
Klem

Brocante sa...

Kjekt med slike rom. Det første som slo meg var GULV VARME! Har du ikke det så legg på litt i bedsjettet og legg den inn!

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Er sikker på at dette kommer til å bli en perfekt ekstra inngang... det savner jeg - en gang med masse knagger og kurver...

Lykke til med prosjektet, ha en super dag og uke...

liven sa...

Tyson er vel ca 15 mnd nå......datteren minspurte akkurat om jeg hadde hørt noe ang. det fra deg!!
Send en mail du!!

Anonym sa...

I regularly visit your blog.
Keep on challenging!

Fru Langtind sa...

Her blir det spennende å følge med! Ha en fantastisk flott helg!
klem