søndag 17. juli 2011

Hagedrømmer....

Fant noen bilder av en vakker hage vi drømte oss litt vekk i for noen år tilbake når vi var i Danmark på ferie. Det siste året har både hus og hage blitt grundig tilsidesatt og vi er fremdeles langt unna målet om en romantisk og danskinspirert hage.Mannen er nå godt igang med hagedammen som vi håper å ha ferdig denne sommeren, og det hjelper jo på.

 Målet var jo også at vi skulle ha en lekker butikk,med en like lekker hage utenfor, er mange ganger flau over tilstanden utenfor butikken, men det kan bare bli bedre.
 Våre 3 gutter er i Danmark på ferie nå, veldig misunnelig, kanskje vi kan klare å komme oss på en liten høsttur istedet, vi får se.
God sommer:) 

5 kommentarer:

Beth sa...

Sånn hage/park vil jeg også ha og en knakende kjekk gartner i tillegg! Hahaha...

Yvonne sa...

koselige bilder! man kan ikke få alt gjort på en gang og husk Roma var ikke bygget på en dag som de sier:) det er jo alltid noe å gjøre over alt så da er det lett for at hagen må lide.. ha en fin ny uke:)

Thea sa...

Hei og masse masse gratulerer med vesle jenten!!!! Har holdt meg oppdatert via mannen og forlangt info på hvordan det går:) Så nyyyydeig da:) Håper dere får slappe litt av innimellom. Jeg synes det kan bi mye med to, men tenker på dere som er så mange og med en så lita ei... Hagen kan sikkert vente litt til. kose dere med de få solstrålene vi får og vesla.. Kjempefint navn forresten:) Leah er jo for prinsessene:)

Huset i Hagen sa...

Gratulerer så mye med din skjønne jente! Flink du som står på med 5 barn. :0) Må visst ha meg en tur ut i butikken din en dag. Fine sommerhagebilder. Hilsen fra Anita

Anonym sa...

God sommer :)


~Natalie~