tirsdag 2. september 2008

Hagesingel

Til helgen kommer gravemaskin , gleder meg masse! Da håper jeg at masse blir gjort i hagen;) Masse plen ( les: mose) som skal bort og endel skal erstattes med singel.....Siden helgen nærmer seg med stormskritt må pukk, grus og singel snart på plass.
Har funnet noen bilder av forskjellig hagesingel, har bare funnet hvit og grå her i hordaland, men om noen vet hvor de har flere typer tar jeg i mot tips;)

Den hvite er jo pen...men er veldig usikker, blir ikke den fort skitten , grønn osv?
Den grå er jo enkel...men litt kjedelig?

Denne likte jeg veldig godt...men hvor finner jeg den?


Den rød har jo også potensiale..men sikkert vanskelig å skaffe....
Så da lurer jeg på hva dere damer har i hagen deres, anbefalinger og synspunkter mottas med takk!!!!7 kommentarer:

Monica sa...

Den nr. 3 var kjempefin, men aner ikke hvor man får tak i den... Jeg har nr. 2, og den er som du sier fryktelig kjedelig.

Kaos sa...

Hei. Vi hadde samme runde med pukk og singel ifjor høst når vi skulle legge belengningsten på forsiden av huset. Jeg må si at nr 2 er den vi har vært mest fornøyd med. Den hvite har jeg sett i en innkjørsel hos naboen og den blir stygg! pluss at den ser veldig unaturlig ut hvis du har visse farger på planter eller hus. Den kan virke veldig blendende på sommeren.

Nr 2 hadde vi før vi la på belegningstenen og den syns jeg var fin. Nr 3 er også fin, men den syns jeg forandre litt mye farge i forhold til regn og sol. Hadde noe gammelt pukk liggende på nedsiden av huset som minner om denne typen.

Den rødfargede er jo knallfin, men da må du kanskje tenke litt på fargene på hus og hustak. Personlig er jeg ikke så glad i det rødlige men har sett noen flotte gårsplasser med rødlig belenigningsten her i området og det er jo bare kjempeflott.

Anonym sa...

Nr 3 tykkjer eg er fin. >Ser ut som den er bedre å gå barbeint på og, litt rundare i kantane.

Kerstin sa...

Så spennende da=) Jeg sysn nr 3 var finest. Men hvor du får tak i den , vet ikke. Har du snakket med de som selger den andre singelen de kan hende kan hjelpe deg=)

Klem

Flower Power sa...

Jeg synes også nr. tre er den fineste, men har INGEN peiling på hvor man får tak i sånt, desverre.

Her hos naboen har de valgt den hvite grusen, og de har lagt den i et stort område rundt huset, og i innkjørselen. Jeg synes det ble så hart, liksom.....så stooooor kontrast til naturfargene rundt, og litt "dødt" om du skjønner.....den er VELDIG hvit.Jeg ville iIKKE valgt den hvite! Du finner nok ut av det, og jeg er sikker på at det blir fint uansett de andre fargene:)

Det var hos deg jeg fikk tipset om at Ektorptrekket ikke kunne vaskes ja.......De går i maskinen en av de nærmeste dagene er jeg redd, og da får vi jo se hva som skjer. Kanskje de krymper? Det kan bli spennende.... Kanskje det blir før og etter bilder på bloggen min...hehe.

liven sa...

Hmm....valgets kval dette skjønner jeg!! Det er så fint med nylagt singel---
Ha en fin dag:O)

Solveig sa...

Den nr 3 var veldig fin!!:) Vil tro den hvite ikke er hvit så lenge.