lørdag 13. september 2008

Har hatt en ubeskrivelig stygg hattehylle i ene gangen som fulgte med da vi kjøpte huset...den har irritert meg lenge, og i dag fjernet jeg den endelig! Skruehullene skal få være ,for jeg regner med det ikke blir så lenge før vi gjør noe med veggene, er ikke akkurat begeistret for glassfiberstrie...

Denne knaggen liker jeg veldig godt, ble kjøpt på Havna interiør for noen år siden;)Her ser dere en av min mors underkjoler fra hun var barn som pynter opp i anledning bildet;)
Her er kina bordet mitt, det var et slikt "må ha" møbel for et par år siden, jeg var overbegeistret for kinamøbler i alle varianter, og kunne nok kledd opp huset i denne stilen om lommeboken hadde tillat total utskiftning av møbler, det gjorde den heldigvis ikke ;))))
Men jeg liker bordet enda, og en ting har det felles med mye annet jeg har i huset, det ser gammelt ut!!!!
Har hatt meg en tur på loppis i dag, var på plass kl.0900, herlig når de starter så tidlig! Ble et par småting på meg, så i morgen er det fram med malerpenselen igjen;)
Nyt søndagen!

5 kommentarer:

liven sa...

Så fin knagg........og med den gamle kjolen på!!
Lekkert kinabordet ditt også:o)

Ha en fin søndag:o)

MissValentin sa...

Hihi, glassfiberstrie er jo rå lekkert da ;p hehe...
Den knaggen var rå stilig!
Søtt med mammas underkjole som pynt :D

Ha en fin søndag

Klemmer

Monica sa...

Den knaggrekka er kjempefin:)

Solveig sa...

Hei:) Og takk for koslig kommentar på mitt innlegg om pelagonier:) Kansje jeg får prøve å så fra frø til våren, hadde jo vært like spennende det! Jeg skjønner du var stolt da du kunne gi en til din svigermor:D Jeg kan jo måle tempraturen i kjøleboden min,men måtte jo fått inn noe lys.. Jeg håper jeg skal få lurt samboern med til plantagen i dag, har så lyst på en hjerteranke:)
Jeg har jo vært innom siden din mange ganger før, kjempe fin side:) Ha en fin høst søndag:)

MonaLisa sa...

Den knaggen... var drit fin! Å hoi så heldig du er! Fin blogg du har - er egentlig ny i gamet her så jeg kikker litt rundt. ( ikke litt - men veldig lenge )Gøy å følge med videre! Lykke til med ammen, det ser ut til å være et flott prosjekt! ha en fin dag