lørdag 6. februar 2010

Tapeter og Laura Ashley

Jeg er en stor tilhenger av Laura Ashley, og har vært det i mange år. Vi har storblomstret tapet derfra på kjøkkenet, som jeg elsker.
Nå har vi planer om å forandre det ferskenfargede/brune/røde usj...soverommet , hadde i utgangspunktet tenkt å legge panel, men kommer til å prøve å fjerne strien, om det går blir det tapet.

Ønsker meg fargen "duck egg" og denne over her falt veldig i smak, men må rundt å titte litt;)
Denne var heller ikke dum...soveromsmøblene er hvite , og vi planlegger hvitt gulv, da tåler vi litt spreke vegger;)
Ellers er jeg sterkt inspirert av programmet 60 minutes makeover, og planlegger en slik her hjemme, blir før og etter bilder.Legger press på meg selv nå, men det må til skal noe bli gjort:))))
Kos dere og nyt helgen, klem fra Beathe


5 kommentarer:

Kreoline sa...

Hei Beate, nydelige tapeter. Har også planer om en stor makeover i vår, da blir det nok bittelitt tapet her også. Det klør i fingrene etter å begynne, har nå begynt på en stor oppryddning, ikke verst det da. Blir spennende å se hva du gjør, det kan kanskje gi meg inspirasjon og et "puff" i baken, hihi. Kos deg videre i helgen. Klem fra Mona.

Siri Landøy sa...

Heisann, Laura Ashley er fantastisk, jeg har renovert soverommet mitt med farger, lamper, sengetøy og gardinger fra Laura Ashley, og er veldig godt fornøyd. Liker både fargen "Duck Egg" og "Teal", og har stort sett havnet på Teal. Jeg sender deg et-par bilde på mail, så kan du se hvordan det ble. Lykke til med renoveringen! mvh Siri i Hatlane

Mitt hvite hus sa...

Skjønne tapeter... liker veldig godt når man får se før og etter bilder..

Nyt kvelden.:*
Klem Kerstin

Sweet Memories sa...

Laura Ashley har så masse fint !!:)
Jeg er alltid innom en Laura butikk i england når jeg er på besøk.
De har litt for enhver smak.Og ganske masse med prikker /polkadots også grunn.
De tapene du viser var nydelige .
Jeg har selv vært inne og tittet på den med fugler ,kjempefin!:)

Blir spennende og se hva det velger.
Ha en fin ny uke !

klem fra meg

Thea sa...

Hei.. lenge siden jeg har vært innom her nå..Har surret godt rundt i ammetåken...:) Den tapeten du viser øverst, er den jeg vil ha på rommet til babyen, men finner den ikke noe sted... Har du peiling? Har vært inne i byen og sett etter den...Den er så fiiin! digger skiltente du har fått inn. Mulig jeg må bevilge meg noe til min første morsdag hehe:)