mandag 4. april 2011

Komplikasjoner.....

Kom hjem i går etter nok en helg på sykehus, dessverre så er det flere komplikasjoner i dette svangerskapet, har kun hatt ukompliserte graviditeter tidligere så dette er nytt for oss. Jeg er nå 23 uker på vei og målet nå er å holde den lille på plass i minst to uker til, men vi håper selvsagt jeg får gå mye lengre enn det. Får god oppfølging på sykehuset så det er vi veldig glad for, men uansett blir man jo urolig. Får hjelp med nettbutikken, men det kan bli noen ekstra dagers venting før ordrene sendes herfra, det håper og tror jeg kundene har forståelse for. Nå blir det rolige dager for meg, og det er ikke så lett for en 4-barnsmamma, men det må gå.

klem fra Beathe

14 kommentarer:

Sweet Memories sa...

Har sendt deg en mail,Beathe.Klem fra Monja

Fargeheimen sa...

Oi, ja no må du ta det med ro og tenke bare på deg og den lille. Håpar babyen får vere så lenge som muligt i magen din.

Har du ikkje venner og familie som kan passe dei andre ungene menst du bare får kvilt deg?

Ha ein fin dag. :)

Røsslyng sa...

Håper du klarer å ta det med ro fremover, selv med 4 andre unger å ta deg av.
Nettbutikk får være nettbutikk enn så lenge, det viktigste er at alt går bra med deg og den lille.
Lykke til og gode tanker!

Ekte Interiør sa...

Når varer blir sendt, er uviktig i sammenhengen. Ta vare på deg. Ønsker deg all lykke!

liven sa...

Uff....dette var ikke noe kjekt for dere Beathe!
Denne tiden i svangerskapet pleier jo gjerne være den beste!
Ønsker deg alt godt og krysser fingrene for at det går bra!!
Stor klem!

Juno sa...

off, så trist å lese :( Håper du får ha skatten i magen lenger en det du selv håper på! Ikke lett å ta det med ro når du har 4 andre, men håper du får det til innimellom :)

Beth sa...

Hvil masse og ta vare på deg selv i tiden framover. Vet det er lett å si for andre, men kanskje ikke såå lett å gjennomføre, men det er du og babyen som er viktigst en tid framover nå...
Hentet nye brødbokser fra deg på posten i dag og jeg syntes det var rask levering. Det var en til meg og en til hver av mine døtre og en til min søster...:-) Altså fire glade damer som skal "fytte" inn i ny fin brødboks!

Magdalena sa...

så trasig for dere... ikke noe kjekt å høre!håper babyen får være lengst inni rugekassen som mulig! lykke til,klem,magny

Karianne sa...

Håper alt går bra med deg og den lille, og at bebissen blir så lenge som mulig i magen :) krysser fingrene for dere :)

Klemmer fra Karianne

mali-mo sa...

Kjære søte deg, helt utrolig, men dette har jeg ikke fått med meg!!!!! Jeg har rett og slett ikke oppfattet at du er gravid!!? r det mulig? Måtte scrolle tilbake i alle innleggene dine for å få dette med meg...

Så kjpt med alle komplikasjoner. Rett og slett kjipt. Jeghadde et tøft svangerskap sist jeg også, med diverse komplikasjoner...fødselslegen min kalte meg for "vestlandests best undersøkte kvinne"...men det er tungt å gå og tele dager og krysse fingre, så jeg kanbare si at jeg vet hvordan det kjennes og at jeg føler med deg.

Håper de største stiller opp litt så du får hvilt, sikkert tungt med eget firma også i en sånn situasjon...men du må jo bare prøve å tenke fremover og på lille vennen der inne.

Sender deg masse gode tanker. Stor klem fra meg.

Karna sa...

Huffameg Beate, du får ta det med ro....helt sikker på at du får forståelse for noen små forsinkelser...du får ta vare på det som er viktigst!

Den gamle stil-de svunne tider sa...

off det var da dumt med dette risiko svangerskapet ditt da, håper virkelig det går greit !
Jo det med maling osv når man er gravid, så har jeg alltid malt i alle sv skapene mine.Hallo hvordan ellers skulle jeg få gjort noe når jeg har vært gravid annen hvert år lenge nå ? hehe
Men jeg maler som regel med veldig god utlufting, åpent vindu eller dør rett ved. Hadde aldri giddet å hørt så mye på de i malerbutikken, de er bare nødt å si at de ikke kan gå god for noe fordi de ikke vil være ansvarlige for noe.
Synes det er veldig overdrevet fra dems side da. Hadde malt i vei, den lukter minimalt.Lykke til !!

Lisas hjem og skatter sa...

Haaper det gaar bra med deg og babyen! Haaper at babyen velger aa bli lenge i magen din..

klem ♥

Forever Love ♥ sa...

Tenker på deg, og håper det gåt fint med både babyen og deg!

God klem fra Tonje