fredag 7. desember 2007

Jeg dilter etter dere andre og prøver meg på ny blogg:)

Nå prøver jeg meg her på blogspot jeg også, så får vi se om jeg får det til.....Her hos meg er det et lite kaos fremdeles, kartonger skulle vært pakket opp og kjøkkenet skulle vært ferdig, men slik er det nok ikke!Har fått fram litt julepynt , er så kos å pynte :)


For et par dager siden kom vårt etterlengtede langbord , veldig fornøyd! det er 240 langt og med ileggsplatene blir det 340, så da har vi plass til mange:)Det var ikke lett å få plassert bildene på rett sted, men finner vel utav det etterhvert.....


Her er et hjerte jeg har kjøpt hos Mollys Heaven, fylte det med noen grener , kongler og et par røde julekuler:)
Håper å få gjort litt på kjøkkenet i helgen, i morgen skal vi på lysfest, fakkel , nisse og fyrverkeri, kjempekos.
God helg ønskes alle !!!!
12 kommentarer:

Lille Trille sa...

Juhuu, er jeg først til å kommentere på den nye bloggen din :-)
Kjekt du er tilbake. Vet hvordan det er med flyttelass og pakking...det tar som regel litt mer tid enn man regner med.
Bordet er kjempeflott, tenk så kjekt å dekke fint til jul.
Ønsker deg en riktig fin førjuls-helg.

MODERN COUNTRY sa...

God morgen Beathe!
Så kos at du stakk innom og så må jeg vel få ønske deg velkommen inn her på Blogspot. Håper alt har gått greit med både flytting og sjau. Du har iallefall fått dekorert litt og gjordt det hjemmekoselig :) Ønsker deg en herlig weekend!
Klem fra Aina

Laila sa...

Hei, og velkommen over til Blogspot. Hyggelig at du var innom bloggen min og la igjen en koselig melding. Langbordet ser fantastisk ut! Gleder meg til å se mer.

Kreoline sa...

Gratulere med ny blogg, kjekt å ha deg tilbake etter flyttepausen. Nydelig du har pyntet og et utrolig fint og praktisk bord, det har ikke jeg plass til. Ha en fin helg, kos deg i nytt hus, og husk at alt tar lenger tid enn planlagt, klem.

Emmeline sa...

Tudelu...Grattis med ny blogg! Skjønner at du dilter etter du også, jeg var litt skeptisk til å starte på nytt på ny blogg, men angrer ikke i det hele tatt!
Så spennende med det nye huset og alt som skal på plass:) Du vil nok merke at det går atskillig kjappere å legge inn kommentarer og alt når du bare har vent deg til denne bloggen:) Ønsker deg en fortsatt god helg Beate!

Bestefars Verksted. sa...

Oiii,så flott det var her,nydelig julepynt !!! Og DET kjøkkenbordet var jo helmaks :) Her kan du dekke til mange !! Solid og røfft,kjempestilig ! Gleder med masse til fortsettelsen,jeg !! Ha en super helg ;)

elin1976 sa...

Flott blogg. Frtsetter å være trofast leser. Når du laster inn bilder får du noen alternativer der det står bla igjennom. Her kan du enkelt bestemme om bildene skal være til høyre, venstre eller sentrert. Hvis du stiller på sentrert så kommer skriften din under bildene og ikke ved siden av.
Du trenger bare å stille denne en gang og den forblir slik du har stillt den til den stilles på nytt. Prøv det. Ha en fin dag. klem:O)

Anne sa...

Gratulerer med ny blogg! Veldig fint langbord du har fått deg også. Der kan dere kose dere skikkelig med julematen. God adventstid! Klem

Silkeline sa...

Hei!
Velkommen til Blogspot, og grattis med ny blogg:) Så fin heading du har her øverst, jeg har ennå ikke fått til det der med bilde i headingen jeg....er en smule treig når det gjelder teknikken ser du:)
Langbordet ditt er helt superflott! Deilig å kunne dekke til mange uten å styre med ekstraplasser.... Gleder meg til å se flere bilder fra det nye huset:))
Ha en fin søndagskveld:))

Elaine sa...

Hejsan!
Hoppas du kommer att trivas med din nya blogg. Första advent var det åtta år dedan vi flyttade in i vårt hus. Kommer i håg att jag gav mig den på att jag skulle ha julen i hus innan den 14 december, som är min födelsedag. Vi la golv, målade och julpyntade ungefär samtidigt.........
Jul blev det...om än lite provisorisk. Det var en alldeles härlig känsla att få fira första julen i eget hus.

Önskar dig massa kos med skön förjulsstämning i nytt hus.
Klem!

En inredoholic sa...

Jag har hittat till dig :)

Mita`s hjørne sa...

Gratulerer med ny blogg... og velkommen etter du også...
Flytting og opp-pakking tar tid det, men er sikker på at det ordner seg...
Koselig hjerte du har pyntet...

Ha en koselig kveld...