mandag 10. mars 2008

litt malingsprosjekter......og mer hage....

Her er bilde fra baksiden av huset, plenen består stort sett av mose, så her skal det graves opp, og vi skal lage "ny" hage, litt mer intimt og ikke så mye åpne flater er målet....

Min Mamma var her i går så nå har jeg fått vite hva busken på bildet ( ikke de grønne;)) er, og det er visst blomstrende rips!Her er bilde fra baksiden av hytten ( har stor hytte i hagen:), med den koselige gamle porten, på berget her skal jeg plante stauder som trives med lite jord...., gleder meg;)


Her har mannen gått agurk med motorsag og to av de gamle rhododendroene har fått bøte med livet, de var ikke pene og altfor dominerende , så det var helt greit;)

Den siste som står igjen skal bli klippet godt ned, bakom den er det nemlig en skjønn og lun uteplass som ikke kommer helt til sin rett nå....
Her ser dere litt av haugen , mannen har saget og kuttet i hele helgen, blir så fint atte:)

Må nok brenne litt kvist en dag været tillater det;)


Nå noen bilder fra http://www.frk-doris.no
Godt vi har stor plass, leiligheten fungerer nå som kontor, verksted og lager/butikk og treningsrom;)
Driver å pusser opp gamle småmøbler som jeg skal selge videre, og det synes jeg er kjempegøy!

Her er en gammel kommode og nye varer fra fra Danmark..
Her ser dere mesteparten av kartongene....litt rotete ja;)Noen varer til våren/sommeren, gleder meg sånn til å kunne pynte ute!
Og til slutt et bord jeg har malt, synes det er så fint i fasongen...Var oppe i hytten å leitet fram påskepynten, tenkte å begynne å pynte litt i det små...
I dag er det et nydelig vær her i vest, fuglene kvitrer , er så deilig!
Ønsker alle som er innom en fin fin uke:)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Så det er du som har den nettbutikken, har vært inne på den og det var mye fint! Kommer nok en bestilling kjenner jeg meg rett!! Gratulerer med nettbutikk da!

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Hei :)

Takk for hyggelig melding :)
Flott nettbutikken din er blitt -det er ikke bare bare å drive slikt hjemmenfra (gjorde det selv i ett år , ble mye kasser etterhvert ja, tjihi!

Lykke til videre , klem A

My little footprints sa...

Hei!
Skal si dere står på i denne hagen, men det blir sikkert kjempefint til slutt også! Selv om det er en hel masse jobb! Det er ikke alltid like lett å forestille seg hvordan det skal bli til slutt! Nå skal vi til med motorsaga her i helga om været tillater det. denne enorme hekken på utsiden går nok ikke å få bukt med på annet vis enn en motorsag! Får håpe vi får fjerna hele dritten hihi ;) Jeg har ikke tenkt til å stå med saksa iallefall!! hihi ;)
Klemmer fra Beth

Karna sa...

Du får nyte solen, håper vi har den hele uken, da får vi dra frem til utemøbler!

God helg!

Anja Holt sa...

Så mange vakre ting du har! Jeg blir helt matt og innmari misunnelig. Og så fikk jeg inspirasjon til å holde på litt ute, kjenner jeg...

MODERN COUNTRY sa...

Så flotte omgivelser du bor i! Tenk å få hatt det sånn, bare herlig :) Ikke rart jeg savner Norsk natur etter å ha bodd i en betongby. Det skal bli deilig å se åkre, fjell og grønt igjen, det er helt sikkert.

Så du har startet for deg selv, så spennendes! Den må jeg jo bare sjekke ut. Moro med varer og utpakking sikkert, så mye vakkert som det er å få. Bordet ditt var kjempeflott..

Ha en fin helg og nyt uken som kommer!

Aina

Hulda sa...

Så fine ting du får inn til butikken din. :) Likte mye av det ja. :) Gleder meg masse til å kunne pynte ute, jeg også. Har så mange ideer. :)

Drømmen om en eplehage sa...

Er det du som er Frk Dorris altså...
Jeg var innom der for noen dager siden og du skal ikke se bort i fra at jeg handler noe der. Må bare få anket ett shoppingforbud først. *himler med øynene*

Så deilig å ha en hage å holde på i. Her blir det vel ikke grønt på ett par år, men slik er det i ett byggefelt...

Ha ei fin helg videre!

Laila sa...

Så masse fintdu viser!
Det er herlig å få sånne barnebuketter. Huske da jeg fikk min første, snøklokker uten stilk. Det var en utfordring å sette dem i vase...

Ha en flott Påske!