søndag 2. mars 2008

litt mer hage og drømmer........


Har knipset noen flere bilder fra hagen.......

Har bla noen svære rhododendron, en er stygg og skal mest sannsynlig fjernes, men resten skal få stå!

deler av hagen er "gammel" vi har en hytte på tomten fra 50 tallet, og de som hadde hytten var hagemennesker;)

Vi har også et "fjell" i hagen , med vann som renner, det skal vi prøve å få brukt til noe.....må dreneres , slik at vi ikke får så mye vann på plenen, og gjerne lage enn dam:)


Som dere ser koser hundene seg når de løper fritt rundt, skal få laget en hundegård til dem i løpet av våren, de skal få halve vedboden ( som kan sees på et bilde) med utgang til luftegård.
Gamle stenmurer med masse mose, som jeg synes er såååå fint, vi skal skrape vekk mosen langs bakken og rydde i bedene, gleder meg!!!
Solen er her i dag, det er surt, men lyst:)


7 kommentarer:

Ingrid sa...

Hei! Oppdaget bloggen din nå. Ser ut som du har en sto hage med mange muligheter.. landlig beliggenhet..?! Spennende med oppstart av butikk da! :)
Ha en god søndag!

Tee of Vinnord Cottage sa...

Åh tenk å ha en slik fantastisk mulighet for å lage en "gammel" hage!!! Ønsker meg også steinmur... det er så vakkert, og får meg til å tenke på skottland med milevis av gammel steinmur... Her kan det gjøres mye fint! Gleder meg til bilder utover sommeren!

Kreoline sa...

Her er det mange muligheter, heldig du som har så stor hage. Blir nok spennende nå til våren og sommeren å se hva som kommer opp rundt omkring. Tenker hundene storkoser seg her. Ser du skal åpne nettbutikk, blir spennende det også, skal si du står på. Ha en flott uke.

Mita`s hjørne sa...

For en super hage dere har... og den steinmuren var jo bare kanllfin da...
Kjekt med luftegård til hundene...

Ha en koselig kveld...

Tone Yvonne sa...

Hei.
Takk for hyggelig besøk på bloggen min :o)
Hagen din er helt utrolig - virkelig flott!! Spennende med nettbutikken din også :o)

Ha en flott dag :o)

My little footprints sa...

Hei!
Gamle stenmurer er jo bare så utrolig fint! Tenk hvor mye jobb som ligger bak! Kan tenke meg at hundene koser seg i hagen med mye plass og boltre seg på ;)
Nå begynner det og får alvor å klø i fingrene mine til å ordne her ute også. Gruer meg litt til den store hekken og få fjernet den, skal nok bli en kjempestor jobb det! Og vi må få gjort det snart også, for når den begynner å vokse litt igjen, så blir det enda mer vansklig å få den bort!
Ønsker deg en fortsatt god uke! Håper du får litt delig vårvær!
Klemmer fra Beth

JULIEK sa...

Her har du virkelig en spennende hage du kan jobbe med. Du får ta mange bilder utover våren så vi får se hvordan den blir : )