tirsdag 20. mai 2008

Hagebenk fra FINN, gyngestol og award.....

Denne flotte hagebenken fant jeg på FINN , jeg fikk med bord og to stoler også, og alt var gratis;)
Er så glad i tremøbler , i fjor hentet jeg en lignende for 50 kr;) Nå etter at vi fikk stor hage, trengte jeg flere sitteplasser, er så koselig å lage små grupper med sitteplasser!
Et bilde av en gjengrodd port i hagen vår, synes den er så koselig, det har vært inngangen til hagen for lenge , lenge siden:)

Rhododendron i blomst, vi har faktisk mange av disse i hagen, og har tatt bort flere....Her er et loppekupp, gyngestolen skal males , men siden jeg holder på med flere prosjekter for tiden, får den vente litt........
Også har jeg fått AWARD, kreativ blogger fra en sprudlende og blid dame ,http://www.miamor.blogspot.com ( har ikke funnet ut hvordan jeg lenker uten å få med hele adressen, setter pris på tips;) , den setter jeg stor pris på ;)
Denne vil jeg gjerne gi videre til :
http://www.lilletrillesattpahylle.blogspot.com Lager flotte Tilda kort, viser vakre inspirasjonsbilder, har interiørdilla;) lar oss ta del i hva som skjer i huset sitt!
http://www.mylittlefootprints.blogspot.com ( Beth) Hun viser oss lekker oppussing , før og etterbilder, lager flotte ting til hjemmet, og er stadig på loppejakt;)
http://www.moderncountry.blogspot.com (Aina) er en kløpper med symaskinen , og lager vakre puter og små poser til sin butikk Ainas charm ;)Hun viser oss stadig nye loppefunn, gjerne franske gamle møbler!
http://www.emmelines.blogspot.com for sine fantastiske hverdagsobservasjoner, de leses med stor iver, og gir meg mye latter;) Hun deler vakre bilder av sitt hjem og sin hytte med oss, og gir mye kreativ inspirasjon!
Ha en fin uke alle sammen med masse sol!!!!


6 kommentarer:

Anne på Moseplassen sa...

Heisann, dette var et veldig koslig funn. Fin blogg du har :)

Ser du ber om råd på hvordan du kan lage en "pen" lenke i bloggpostene dine. Når du skriver en ny post/retter på gammel så er det en rad med knapper rett over vinduet du skriver i. Mellom T og den med masse streker finner du en knapp som (med godvilje) ser ut som en kjetting/lenke. Skriv ordet/ordene du vil at skal fungere som en lenke, marker teksten, trykk på knappen, det kommer opp et lite vindu - lim inn adressen du skal lenke til. Vola :)

Jeg har laget en oppsamlingsside for hageblogger og blogger med hageinnhold, Hageblogger. Kan jeg få legge deg inn der?

(PS; for å få til lenker her i bloggkommentarene så må du enten kopiere inn koden eller skrive den for hånd)

Gamlå sa...

Hei hei.
Koselig blogg du har. Høres herlig ut med stor hage, og mange sitte plasser. Da kan en bare flytte seg etter vær og vind. Den gyngestolen var flott, og den vil nok bli enda flottere når den blir malt av deg.

Ha en fin dag

hilsen Gamlå

Huset på toppen sa...

Gratulerer med Award,så koseligdu har laget det til med trebenk i hagen!!

Når du harstor hage,er de jo flott å ha flere sittegrupper, alt etter om en vil sitte i solen eller litt i skyggen!!

Ha en fin torsdag!!

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Så utrolig flott det var med den gjengrodde porten...
Masse flotte hagebilder her...
Hærlig med mange sitteplasser i hagen, da kan man jo velge sol eller skygge som man vil...

Ha en koselig dag og helg...

Mia sa...

Det var da en fin hagebenk du har fått deg! Og gratis atpåtil. Vi kjøpte også et par hagestoler og et bord på Finn ifjor, men de var ikke gratis, nei (men billig i forhold til nypris alikevel). Den gjengrodde porten er bare så utrolig sjarmerende, slik alle drømmer om å ha i sin egen hage. Så håper jeg at det om litt vil spankulere noen høner i hagen din også... hihihiii...

Miamor sa...

Hei du damen!!

Er vi ike naboer lengre???

Nydlig hage iallefall...

Bursdag hos Elias onsdag fra 17-19 for N
God helg!!