fredag 26. desember 2008

Romjulskos....

Datteren vår fikk speilreflekskamera til jul, og det har stått på ønskelisten lenge...;) Tror hun har tatt rundt 400 bilder på et par dager nå!
Så her kommer noen av bildene hennes....
Her er noen av oss på tur til sjøen, så godt å lufte seg litt, selv om formen ikke er på topp, forkjølelsen har tatt litt over på noen av oss!Nest yngstemann er en "fiskergutt" elsker sjøen og sjølivet, ble faktisk litt fangst i dag også;)

Julaften var kjempekoselig med god mat, flotte gaver og herlig selskap...alle var storfornøyde, både liten og stor!
Fortsatt GOD JUL alle sammen!


3 kommentarer:

mali-mo sa...

Det var da en skjønn liten sau (???) under her ;)

Tusen takk for "daten" med mannen og lampeoverrekkelsen forresten!! Haha, an følte seg nesten som en kriminell hver gang han skulle treffe en ukjent dame på en mørk parkeringsplass og laste ting ut og inn av bagasjerommet på bilen. Fnis. Jeg gleder meg nå til å få hengt dem opp jeg da, men så langt er vi ikke kommet ennå ;) Tusen hjertelig takk for ekstraordinær god service!

Ønsker deg og dine en fortsatt kjempefin romjulstid ;)

Klaffen sa...

Så flotte bilder da. Så rimelig godt ut med den turen ja... Her pakkes og flyttes det sent og tidlig midt i romjula, så julefølelsen er så som så... Snufs!men som jeg skrev på bloggen min så håper jeg inderlig at jula IKKE varer helt til påske, så kommer vi vel over dette også ;) Nyt dagene med familien. klem

Mitt hvite hus sa...

Så mangel flotte bilder=)

Herlig med en luftetur i all spisingen:O=)

Kos deg videre i romjula=)
klem ..