tirsdag 17. mars 2009

Ikeatur med minstegutten....

Vi holder på å omorganisere litt på barnerommene her hjemme, de to minste har delt rom, men nå skal de inn på hvert sitt....Siden de har etasjeseng betyr det at den minste skulle få ny seng....


Denne hadde jeg sett meg ut, rommet har lysblå vegger og denne hvite sengen passer godt inn....yngstemann fikk være med , tok fri fra barnehagen i anledningen.
Dessverre så var ikke Emanuel begeistret for sengen!!!!! Og disse koppene som jeg ville ha til fargeblyanter " så gammel ut" fikk jeg beskjed om ( var jo det som var planen da.... )

Så da endte vi opp med disse istedet....i rødt , grønt og blått;)
Denne stangen skal "koppene" henge på med fargeblyanter i, smart og lett å holde orden i ...håper jeg:)

Og her er sengen vi endte opp med, denne SKULLE han ha...men blir nok bra allikavel.
Kjøpte arbeidsbord til begge to og stativ til tegnerullen, de elsker å tegne;)
Sommermøblene var på plass, så to slike stoler ble også med hjem, i tillegg til litt utebelysning,
til helgen starter vi på nytt med graving i hagen og da håper vi å bli raskt ferdig, mesteparten av plenen skal bort og erstattes med singel.Her skinner solen , helt herlig:)

4 kommentarer:

Ingrid sa...

Hehe.. ja, slik går det når barna får være med på Ikea.. da er det ikke sikkert at mamma sin stil får råde. Artig når de har sine egne meninger også da.. Dere får det nok til koselig med det dere har kjøpt, tenker jeg! :)

Frk. T sa...

Hei du!!: )

Så hyggelig at du fant veien til bloggen min! Så koselig det var her på siden din da, masse lekkert.. Sånne store stjerne tekopper ønsker jeg meg også, de er så fine!!

Jeg legger deg til på siden min, så kommer jeg på besøk igjen, håper det er greit?!

Klem fra Frk T : )

Frk. T sa...

PS: Så utrolig skjønne hunder du har.. Sukk.. Er det to mopser?: ) Nydelige!

Karna sa...

Var nå fint det du endre opp med også, så det kommer nok til å bli bra til slutt...Ha en fin helg, håper på like fint vær hele helgen!