tirsdag 10. mars 2009

Litt av hvert.....

Har de siste dagene holdt på med omsetningsoppgaven, mye tall og masse å holde styr på, men nå nærmer jeg meg ferdig og det er herlig;)

I går kjøpte jeg meg to potteplanter , tror det heter ranukler, slo kloa i de to siste i rosa, nydelige!
Her er Sonja, en hyperaktiv firbeint, som egentlig ikke har lov å gå i sofaen....Valborg troner øverst, hun er mest sannsynlig gravid!!!! Utrolig spennende:)

Viste for en stund tilbake en bod som skulle bli grovinngang, nå har vi malt vegger og tak, skap er montert( mangler skapdører siden de var tom for birkeland dør når vi var der...)
Gulvet trekker ned helhetsinntrykket endel, men det skal ordnes snart;)
Tilslutt et bilde av en gammel posthylle som ble gitt bort på FINN, kommer fra et nedlagt postkontor i nord-trøndelag, skal pusses og males( når jeg får tid) tenkte den kunne være fin over skrivebordet, til alle papirene mine!


Ha en flott uke!

8 kommentarer:

Eli sa...

Hei, gangen ble jo fin den,jeg har også kjøpt meg ranukler de er så fin.Hvordan er det og sende et sånn fuglebur i posten????

liven sa...

Ranukler er sååå fine:o)
Gangen din kommer til å bli så bra....det er så kjekt med en grovinngang!!
Flott hylle du fikk også.....kjekt å ha til kontorsaker:o)
Blir spennende med Valborgen nå ......jeg blir vel "oldemor" jeg da....hihi...

Ha en fin kveld:o)

Ida sa...

Heihei! Åh, ser man det.. der var gangen igjen :) Så spennende å se hvordan den blir etterhvert! Ser jo ut som dere har valgt veldig gode løsninger :)

Posthyllen var genial :) Gitt vekk.. så heldig :)

Klemmer fra Ida

MonjaHelene sa...

Hei!
Takk for koselig kommentar inne hos meg!:)Jeg er dessverre ikke kommet helt igang hos Plenti enda,noen papirer som mangler pluss noen timer i døgnet som mangler hos meg.;) Phew!Fin nettbutikk du har og veldig koselig blogg! Du verden hvor skjønne de to hundene i sofaen var...Er ikke det slike Pugs mon tro? De er jo så spesielle med det søte ansiktet og de store øynene.Lykke til på Plenti du også.;):)

Mitt hvite hus sa...

Ranukler syns jeg er en nydelig blomst...Og du gitt bort?? Gratis?? Den var jo helt råååå:O=)

M.E.V. foto sa...

Vakre ranukler:) Mye fint i nettbutikken din nå. Fugleburene under her er bare lekre;)

Hilsen fra landet sa...

Så gøy med den posthyllen da! Den kommer til å bli kjempefin og praktisk. Er ikke sikker på hvor lenge ranunkler varer, men de må være noe av det vakreste som finnes!

Mia sa...

En gravid hund... så spennende! Akkurat i skrivende øyeblikk har jeg en nykastrert hankatt liggende på sofan, som slikker sine sår og prøver å innfinne seg i sin nye hverdag, stakkaren. Så han blir nok ikke far til noen kattunger ihvertfall, enn så koselig som det hadde vært.

PS. nydelige rosa ranunkler, mine favoritter!