torsdag 4. juni 2009

før og etter bord....

Fant noen gamle bilder av et av mine første maleprosjekter, jeg startet med "shabby chic" oppussing for flere år siden, og når frk-doris så dagens lys ble mange av mine prosjekter lagt ut for salg;)


Her er bordet ferdig malt, mye arbeid, men vel verdt det!

Har vært dårlig med innlegg fra meg de siste dagene, har hatt mye å ta meg av, både hjemme og i butikken, i morgen skal jeg ta en eksamen...må si jeg gruer meg , men guri så godt det skal være når det er overstått!!!

11 kommentarer:

Hilsen fra landet sa...

Ser ut som du har brukt spesiell overflatebehandling i tillegg til malingen... godt arbeid gir resultat! Sier jeg som enda ikke er ferdig med mitt maleprosjekt da ;-)

MonjaHelene sa...

Hei:)Bordet ble kjempeflott,du er flink.Ønsker deg lykke til på eksamen imorgen!Tvi-tvi;)Klem

Unknown sa...

For et nydelig bord! Skulle ønske jeg hadde et sånt. :) Lykke til på eksamen!!!

Fru Fryd sa...

Lykke til med eksamen. Det går kjempe bra!!

Ragnhild S sa...

Vakkert bord:)

Lykke til med eksamen:)

Loppeklem

Anonym sa...

Lykke til imorgen :)

My little footprints sa...

Hei!
Vet det er mye jobb og male slike bord, har du en spesiell teknikk? har lurt litt på å gjøre det samme med bordet mitt her hjemme, men lurer egentlig på å bare skaffe et annet bord, mulig jeg finner noe på loppis i sommer ;) krysser fingrene for det!! Synes bordet jeg hr nå er pyton kjedelig.. hihi.. men har ikke brydd meg så mye om det siden vi også skal bytte ut salongen i sommer.
Ønsker deg en god helg med forhåpentligvis litt sommer-sol!
Klem Beth

Kreoline sa...

Åå, det ble nydelig, jeg er helt bordgal, til min manns store fortvilelse. Når jeg kikker på bord går han vekk og håper at det ikke blir et nytt. Dette var helt lekkert, hadde passet godt i min stue, hihi. Ha en fin helg. Klem.

mali-mo sa...

Håper det ghar gått bra på eksamen ;)

Tipset Hildegunn om lampene jeg kjøpte hos deg, de til kjøkkenet vet du. Jeg er jo knallfornøyd med dem, så de kan jeg varmt anbefale. Vet ikke om du har flere igjen da?

God helg!

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Knallfint bord...
Er sikker på at eksamen gikk helt supert...

Ha ei super helg...

Ingunn sa...

Flott bord og vel overstått med eksamen.

Ingunn :)