søndag 7. juni 2009

God søndag!

Her ser dere Chester i bokhyllen , han vokter mors interiørbøker;) Han reiser til Mosjøen i morgen, Solfrid var første valp til å forlate oss og er nå på plass i sitt nye hjem i Oslo, vi har fått bilde og oppdatering fra henne , så det er kjekt.

Har kjøpt kompostbeholder fra biltema som fungerer flott til valpegård, billig er den også;)
Her koser de seg ute i solen, så spennende å være ute!


Her ser dere området bakerst i hagen vår, her er det lunt og vi har lenge sol, den gamle muren er en av mine favoritter i hagen.
Petunia ved gatedøren, blomstrer godt, og håper den skal bli svær i løpet av sommeren:)En enslig akeleie som vokser i grusen, liker så godt disse blomstene, har noen i lilla og denne i hvit.
Ha en fin søndag alle sammen!

7 kommentarer:

Jatte sa...

Så nydelige de er, valpene :)
Flotte blomster også,
ha en fin søndag :)

Klem Jatte .

MonjaHelene sa...

Hei!Blir glad hver gang jeg ser de skjønne valpene !Kommer til å savne valpe bildene når de flytter,men kanskje dere får flere etterhvert;)Nydelig blomster i hagen.Har lilla rododenhron i hagen selv og de er så fine når de blomstrer.Lilla er forøvrig en sterk farge som vi kommer til å se mye av i interiørbildet i høst;)Ha en fin fin uke !Pst: Likte forøvrig interiøbok utvalget ditt.Har noen av dem selv,fine og inspirerende bøker.:)

Fru Fryd sa...

Må være deilig å være ferdig med eksamen. Godt med alt som er gjort:0)

Valpene er jo utrolig søte . Må være vanskelig å sende dem avsted.

Koselige bilder fra hagen din. Ha en flott uke

liven sa...

Åååh så trist det må være å levere fra seg disse små skjønningene dine!!
Men det har nok vært mye arbeid for deg også!
Kattungene dine har vi ikke fått sett....de begynner vel å vokse til nå???
Flott med dette berget ditt her!!!
og flotte blomster!
Har kjøpt lite sommerblomster siden vi snart skal reise....kjøper når vi kommer hjem og kan passe på selv:o)

ha en fin ny uke:o)

Kreoline sa...

Sååå nydelig liten valp, jeg hadde aldri klart å gi den fra meg, det er nok derfor jeg aldri har vurdert å bli bonde. Se meg og en haug med gamle sauer, haha, litt av et syn og ingenting å bli rik på. Gulvet mitt i spisestuen er lysgrått. Hvis du maler ikke glem å ha på kvistlakk, det glemte jeg. Det blir en del tråkk, så det slites fort. Neste gang blir det nok lakk oppå. Ha en fin uke, kos deg. Klem.

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
De var no søte da, de små voffsene...
Kan nok være smart med ei campingvogn når en skal dra på tur med hunder... ikke alle som vil leie ut hytter/rom til voffsene... eller de tar ekstra bet. for at en har hunder på rommet eller i hytta... leide et rom en gang i et motell - hadde to hunder med oss, det ble dyrt... enda hundene sto i bur hele tiden... de vet å tjene penger gitt...


Ha en super dag og uke...

ingridmarie sa...

Så nydelige valper og blomster i hagen din!! Tusen takk for tips om Pelargonia dronning Ingrid ;) Har vert på Plantasjen, men de er tom. Men skal jammen stikke innom fruBlom på Nesttun! Ellers er eg jo på utkikk og innom alt av blomebutikkar eg ser :) Nyt våren videre!!