tirsdag 16. august 2011

Lang pause....

Lille Leah Angelica har nå passert 3 mnd og hun veier nå ca 3,7 kg , vi er så takknemlig for at det har gått så bra.Vi koser oss alle sammen med å ha en liten baby i huset igjen, det er lenge siden sist.
Vi har også hatt en ufrivillig tur til Danmark pga sykt stort barn,Benjamin på 14 var med kameraten og hans familie til Sverige og Danmark og var borte en hel mnd. Han ble syk allerede første dagen med sår hals, etter 3 uker med penicillin, først bedring og så forverring ble han innlagt på Århus sykehus i Danmark med halsbyll. De valgte å operere ham samme kveld, og mandlene ble fjernet samtidig.
Veldig rart å være her mens han ble operert , vi skulle jo vært sammen med ham.Måtte hente ham med bil for han fikk 2 ukers flyforbud. På hjemveien begynte han å blø fra halsen, og ble hentet i ambulanse en god time fra Stavanger.Ble lagt rett på operasjonsbordet for å stoppe blødningen.Så da ble vi liggende en natt på Stavanger sykehus hele gjengen, etter denne operasjonen kom han seg raskt til hektene og er nå tilbake i full vigør heldigvis:)

Har gått med mange tanker ang butikken det siste halvåret, har ikke gitt frk-doris den oppmerksomheten den burde fått og henger konstant etter med oppgaver som burde vært gjort. En utfordring å være selvstendig næringsdrivende når man har helsemessige utfordringer på hjemmebane. I morgen starter skolen igjen her og jeg krysser fingrene for at alt nå skal gå knirkefritt en lang periode framover.
Noen av høstvarene er bestilt inn og ventes inn om ikke lenge, har også en del tanker om å gå litt tilbake til opprinnelig forretningsplan som innebar oppussing og salg av brukte og gamle møbler, dette har falt vekk de siste par årene og siden det var denne hobbyen som var en del av drivkraften til at jeg startet butikk ønsker jeg å gå litt tilbake til dette, skal selvfølgelig fortsatt ha et fint utvalg av nye varer.Vi starter nå med ny giv og håper vi er tilgitt for de siste måneders forsinkelser.
Klemmer fra Beathe

8 kommentarer:

liven sa...

Helledussen for en liten søtnos!
Godt at det har gått bra med den lille....og at gutten kom seg!
Ikke kjekt å være langt borte når det skjer noe med barna!

Ønsker deg en fortsatt fin sommer Beathe...og håper du finner tid til å gjøre det du ønsker :o)

MonjaHelene sa...

Så skjønn hun er!*smelt*
Og så stor hu er blitt.Godt at alt har gått bra.Stakkars gutten din da,må ha vært trasig for både ham og dere og være så langt borte ifra hverandre når han var syk.Godt det gikk bra.Hørtes ikke godt ut.
Skjønner at det er stress med nettbutikken mtp alt dere har vært igjennom.Kundene har nok stor forståelse for dette.
Vi snakkes,Beathe.
Stor klem fra meg.

Yvonne sa...

å for en herlig liten baby!!

Nyt resten av sommeren!

klemklem

Anonym sa...

Nydelig prinsesse!
Ønsker dere en kjempe herlig og ikke minst ROLIG høst, å at du måtte få tatt igjen det tapte :)


~Natalie~

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Oj, dette hørtes veldig dramatisk ut! Godt det gikk bra!!!!

Nydelig liten jente :)

Hilsen fra Stine

Mitt hvite hus sa...

Oj så mye dere har vært igjennom... man må bare prioritere det som er viktigst... s
så søt den lille er... o9g godt at det har gått bra med den store gutten og..

klem O)=)

Fru Fryd sa...

SÅ kjekt å høre at alt står bra til:-) Skal si dere har vært igjenom en trøff periode. Masse lykke til og god høst:0)

Olstad sa...

Så utrolig søt hun er: GRATULERER så mye. God bedring til gutten din også.

Ville bare ønske deg lykke til med nettbutikken og hva du bestemmer deg for. Jeg har fått to små etter jeg begynte med nettbutikken min og jeg er glad for at jeg har holdt på så vidt i perioden. Jeg har vagt en sånn minimumsløsning at jeg har gjort så lite jeg har måttet.Det har gått på ett vis men jeg forstår at jeg har mye å hente på mange aktiviteter nå når Hverdagen har kommet. Jeg håper du fortsetter:-)