søndag 28. august 2011

Prosjekter i hagen.

Vi er så heldig å ha naturlig vanntilsig i hagen, kommer en liten bekk ned fjellsiden. Dette prøver vi å utnytte ved å lage hagedam, prosjektet har pågått i et par år, men her hos oss tar ting tid;) Dammen er enda ikke helt tett, så nå må det støpes mer langs ene kanten.Våre to rakkere <3 fryder seg over høy vannstand!!!


Siden vi har hatt en noe uvanlig vår/sommer med sykdom og liten prematur baby har hagen stått på stedet hvil lenge, men nå begynner vi så smått å komme tilbake til normalen. Ugresset i dette bedet var bortimot en meter høyt...det er nå fjernet, bedet skal gjøres litt mindre og forhåpentligvis få kantstein og nye planter:)

Her har mannen gått løs på et av trærne våre som bare vokste i bredden, var sikkert 4 meter bredt. Planen er å fjerne plenen, eller helst hele knausen å få større parkering, men spørs når det blir;)

Tilslutt må jeg vise bilde av våre to skjønne jenter, nesten 17 år skiller dem.Nathalie og Leah Angelica vårt eldste og yngste barn<3
Kos dere og nyt søndagen!
Klem fra Beathe

4 kommentarer:

Yvonne sa...

heisann så gøy med hagedam! ja hagen den må nok vente her også... men men det er no ikke det viktigste i ens liv... så lenge man er frisk og kan trives:) men hage er jo kjempe gøy så nyt det! :) ha en fin dag!!

Kreoline sa...

Nydelig bilde av dine skjønne døtre, godt å se at alt har gått så fint. Ting tar tid ja, vi er heller ikke ferdige med vår lille hageflekk, nå skal jeg la andre ta jobben for å få det ferdig.Lykke til med arbeidet i hagen din, fortsatt fin søndag til deg og dine. Klem fra Mona.

Anonym sa...

Nydelige jenter dere har :)

~Natalie~

MonjaHelene sa...

Så flotte gutter og jenter,Beathe!:)Og så stor hun er blitt minstemann.Gleder meg til å treffe henne.
Hage tar tid ja...vi makter ikke med deler av hagen og det ser litt ut som et villniss noen steder,men putt putt.Det forsvinner ikke;)
Vi snakkes.

Klem fra meg