søndag 10. juni 2012

Med blanke ark.....bilderas

Da er frk-doris historie, nå er alle varene som var igjen stablet inn på lageret , så nå skal vi begynne å innrede hytten slik at vi og familen kan bruke den, blir kos:)

 Her er hyllene som mannen laget når jeg åpnet butikken , veldig fornøyd med den, så den blir værende, skal fylles opp med bøker og spill tenker jeg.
 Her må vi få plass til en sofa  og et tv i følge ungene;) Skapet er reservert, men sengen selges for minimum 1000,-  ( veldig gammel kommer fra Christiania jernvarefabrikk, er i god stand) Har endel småmøbler som jeg kommer til å fikse opp å selge, men legger ut etterhvert, kommer også til å annonsere endel på finn.no

 Kjøkkenet vårt, lyst og trivelig, skal få opp en kokeplate og muligens et lite kjøleskap etterhvert.


 Denne hyllen tror jeg skal få komme ut på terassen.

 Gamle kassadisken blir nå spisebord :)
 Inni gangen er 2 soverom og et lite bad uten do, disse rommene fungerer nå som lager, men håper å minke lageret etterhvert. Om noen trenger interiørvarer er det bare å gi en lyd på beathekb@broadpark.no selger ut til innkjøpspris.
Vi har hatt litt av noen pakkedager, her ligger siste rest som venter på pakkelapper :)
Nå skal jeg ut i solen,
klem Beathe

2 kommentarer:

MonjaHelene sa...

Så godt det må være å ha nådd enden etter så mye arbeid.Tenker det har vært hektisk i innspurten.Men du store for et flott gjestehus du står igjen med!Dere må ha en flott sommer!:)Vi snakkes.Klem

Beth sa...

Syntes det er litt trist jeg at frk.Doris er borte...

Klem...