tirsdag 28. august 2012

Et lite pip....

Veldig lenge siden jeg har gitt lyd fra meg, ble litt mye på slutten med butikken og har holdt bloggingen litt på avstand. Kommer nok litt forskjellig fra meg framover, litt interiør og litt familie.
 
 
 
Våre to gladjenter , yngste og eldste i barneflokken <3 p="p">
 Leah Angelica ble føst prematur og er nå vel 15 mnd, hun har nettopp lært seg å reise seg opp så det går sakte på fram.Nathalie er i full gang med å ta kjøretimer, vi krysser fingrene for at det er på plass til 18-års dagen i oktober.
 


Hadde 2 deilige uker i Danmark i sommer, som vi pleier , har også i år knipset litt hagebilder som jeg kommer til å dele på bloggen framover. Skal også bli flinkere til å blogge interiør, som forøvrig er i endring her hos oss, er lei ting og tang rett og slett så her skal det gies bort, bosses og selges både det ene og det andre;)
Vi sees,
Beathe

3 kommentarer:

MangoGiraff sa...

To fine jenter!
Lykke til med gåing og kjøring, blir spennende tider i møte!
Går unna her også! Vetle farter rundt på gulvet og reiser seg oppetter bord...og nå vinduskarmer! Alt må vekk før Mr. Fixit kommer oss i forkjøpet!
Klemmer fra oss! xxx

Joacma sa...

Hvordan kommer jeg til nettbutikken din med nøkkel så du la ut i januar. Dårlig linket på bloggen. Send link til Madeleine_i_farta@hotmail.com så skal jeg bestille fra deg

mali-mo sa...

Så stor hun har blitt!! Her vokser vår lille prematurbaby i full fart hun også ;) Ønsker deg en kjempefin helg!