lørdag 19. september 2009

Loppisfunn og finn.no

I går var det loppemarked på Landås skole, og det var det ikke bare jeg som hadde fått med meg;))) Snakk om å gå og stå i kø! Fikk med meg to små bord, som skal pusses og males, en gammel lampefot, og et gammelt kart.

Dette eikeskapet kjøpte jeg av en utrolig hyggelig dame , som har den samme interessen som meg, nemlig gamle møbler, og oppussing av disse. Skulle kjøpe et lite bord av henne, men hun hadde lagret de skjønneste skatter, så det ble både stol, bord, bokhylle og skap;)
Her ser dere kartet, det er over Frankrike, har varme beige farger og gammel ramme.Hadde tenkt å ta det i butikken, men dette vil jeg ha selv;)

Hvit lyng pynter opp i karmen.


Etter å ha letet etter spisestuestoler i snart 2 år, fant jeg noen på finn.no, de holder til på østlandet, så nå er frakt bestilt, og i neste uke er de forhåpentligvis på plass hos meg.De har den rustikke og landlige stilen som jeg har letet etter, om de forblir brune eller blir hvit, kanskje med tekst, får tiden vise;)
Nyt søndagen!

9 kommentarer:

Kerstin sa...

God morgen...Hyggelig å møte på deg i går... Ja det ble et par ting med hjem...Syns det var litt trangt og knuffete går...
For noen skatter du har fått tak på da... Kartet var kjemepskjønn... Og skapet også...
Moro når en finner ting en vil ha ...Nyt søndagen Klem Kerstin

Tee of Dragonfly Cottage sa...

veldig mye bra!!! Likte kartet og spisestuen din kjempegodt... og skapet var bare eventyrisk!!! Flotte kupp :)

Prinsesse Elin sa...

Hei hei
For noen skatter du har gjort både på Landås og på finn.
Jeg digger stolene. Minner om Tocana. Skapet er også et varp spør du meg. Jeg liker skap som man kan samle ting i enten for å gjemme dem bort eller det som er best. Stille ut i. Kartet er fantastisk. Konklusjon: du har rett og slett vært super heldig:)
Ha en herlig søndag snuppa mi. Klem fra Elin:)

Sweet Memories sa...

Hei.
Så artig med loppemarked da.Jeg har ikke vært på loppemarked siden jeg var liten jeg,men jeg forstår at det er noe som er populærtnår jeg leser bloggene rundt om.Og det hørtes ut som om det var masse folk der.Så kjekt at du fant deg noe du likte.Så fint det skapet og kartet var .Forstår godt at du ønsker å beholde det selv.Flott den hvite lyngen også.Blir spennende med nye spisetuestoler når du har lett så lenge.De var kjempeflotte!Så veldig solide ut ,og faktisk veldig staselige ut ,med de høye ryggene:)Fortsatt fin kveld .klem fra meg.

A-mora sa...

Så fine ting du har fått tak i på loppis. Jeg var på loppis i helga, men jeg finner ingenting på loppis. Har faktisk aldri kjøpt noe på loppis.

Så mye fint du har fått inn på butikken din.

Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min.
Ha en fin dag.
Klem

Kreoline sa...

Hei, for et nydelig skap, litt av et kupp. Stolene var så skjønne, kartet også, passet så godt på veggen. Ha en fin kveld, kos deg, klem fra Mona

Magny sa...

så flotte ting, kartet var suuupert...
spisetua og skapet også...
er faktisk glad eg ikke var på det loppemarkedet, etter alt eg hat hørt...
minner om sultne mennesker i matkø....

men nå får du nyte det du fikk tak i,
-og kose deg videre i uken...

Karna sa...

Utrolig flotte funn, både kartet og skapet var jo bare et stort KUPP!!

Tror de stolene blir kjempe bra jeg, flott med høyryggede stoler, gleder meg til å se, håper du ikke blir skuffet!

Fotballmamma sa...

Flotte funn! Likte det skapet der utroolig godt! Heldig du. Skal du male?