søndag 27. september 2009

"nye" spisestoler!

Fant noen spisestoler på Finn som var helt "meg", det dumme var at de holdt til i Drammen, har fått fraktet møbler en gang tidligere og da ble jeg så skuffet, bilder kan nemlig lyve ganske mye;)
Men disse var jeg veldig fornøyd med.

Spisebordet kjøpte vi for 2 år siden, det er fra Berle Taburetten,et nydelig massivt eikebord, herlig rustikt. Nå får vi se hvor lang tid det går før stolene blir malt, de går fint som mørke også, men synes det blir litt tungt, den gamle skjenken i bakgrunnen ligger også i fare for å bli malt.Men nå er det butikken som får all oppmerksomhet, så får huset komme senere;)
Var på loppemarked på Skjold skole igår , mine foreldre var også med, de hjalp å lete fram skatter , så i går fikk jeg fatt i masse flott, så fornøyd. I dag skal det males og jobbes i butikken, skal komme med bilder av loppefunnene også;)

5 kommentarer:

Kreoline sa...

Nydelig, der var du heldig. Ikke dumt å ha med hjelp på loppis, en god idè. Gleder meg til å se hva du har funnet, ha en fin søndag, kos deg, klem fra MOna.

Sweet Memories sa...

Hei.Gratla med nye stoler !De var jo flotte .Og så kjekt at du var fornøyd,når du allikevel ikke hadde sett dem "live "først.Kjempefint spisebord også.Stilig med den tykke bordplaten.Det varer nok i hundre år og vel så det.;)Ha en fin søndag!klem fra meg

Kerstin sa...

Skjønne stoler du har kjøpt deg da... så moro at du fant masse i går... spennende å se... klem o=)

Tiril sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Kjempefint, passet kjempegodt inn hos deg og til bordet :)
En fin kveld til deg.
Klæm