tirsdag 1. september 2009

Varer fra trendkompagniet

Har fått stor varelevering i dag, jeg var ikke hjemme så guttungen tok i mot og måtte bære en haug med kartonger opp bakken (lastebilen kommer seg nemlig ikke helt opp til oss..;)
Masse flott fra Trendkompagniet tom litt klær, skjønne høstplagg!


Gikk ok hos reumatologen, fikk noen svar og det er alltid godt:)
I kveld skal jeg kose meg på sofaen og se Greys anatomy, en fordel med høsten er at de gode tv programmene kommer tilbake;)

6 kommentarer:

Maria sa...

Så fin oppslagstavle :) Den likte jeg godt!

Klem Maria fra Idekroken

jordbærpiken sa...

Jepp, Grey´s er fast hos meg også. :) Har gleda meg lenge til det skulle begynne. Litt tragisk egentlig, men noen gleder må man jo ha. :) Kos deg i kveld!

liven sa...

Så flotte ting da!!!
Spennende nå med nye varer tenker jeg og det ser ut til at du får mye fint!!
travle tider ute hos deg skjønner jeg....konfirmasjon, maling, butikk......puh
Kos deg med grey'sen:o)

Sweet Memories sa...

Så fine varer da! Blooomingville og Lisbeth venter jeg også på,men helst litt myke ting som kommer inn hos meg;)Gøy med klærne fra Blooming.For noen flinke gutter som hjalp med å bære kasser.Jeg venter en palle fra Rice hvert "øyeblikk" og var redd de skulle komme da det pøsregnet idag.Men de kommer nok imorgen tenker jeg.Kos deg med Greys ikveld da ,så snakkes vi.Klem

Therese Dorthea sa...

Tusen takk for kommentar på bloggen og tips om fuglebur! Var inne å kikka på frk-doris.no og eg likte det kjempe godt!! :-)
Er det kun nettbutikk, eller kan eg finne den i bergen?

Gjekk det fint hos tannlege og frisør i dag? :)

Klem therese dorthea

Kreoline sa...

Spennende med nye varer, og så herlig å ha en god hjelper. Det blir nok så trivelig i den lille butikken din, en dag skal den besøkes. Ellers så koser vi oss i regnværet, uff og uff så lei jeg er. Klem fra meg.