torsdag 14. august 2008

Hest!!!! og gammelt bord...

Datteren vår Nathalie har hatt hest på for i over et år nå, Hekla er en flott islandshest!
Nå skal eieren ha Hekla tilbake , litt trist selvfølgelig.....
Her ser dere de to kompisene ;)
Vi har kjøpt ny hest, så Nathalie gleder seg, en stor flott varmblods ved navn Jeff !
Å drive med hest er selve livet , noe jeg som aldri har likt hest helt forstår, men ser jo hvor viktig det er for henne...En fin hobby er det jo uansett;)

Også bilde av et gammelt bord, har fungert som skrivebord her i noen år, men nå skal det males, tenkte å beholde bordplaten slik den er , men å male bena hvite:)

Og til slutt enda et bilde av jenten vår, dataen er ofte besøkt også, så ikke bare hest;)
Ser vi må ha fatt i noen nye trekk til sofaen, det er rett og slett krympet litt, så vel trangt å få på....Kunne ønsket meg et større utvalg i farger...den rosa er jo tøff da, men blir nok litt vel voldsom her;)
ha en fin uke!

6 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Det er så kjekt når de unge har en hobby de liker.O=) Min datter har også holdt på med hest i noen gode år. Hun har gitt seg nå da. Men det var virkelig det store når hun holdt på.
Nydelige barn du har:=)

Nyt kvelden
Klem O=)

Torunn sa...

Prøv med rosa sofa da vel! Blir sikkert dritkult ;-)

Klem unnT

Silkeline sa...

Nydelig skrivebord, det blir sikkert superfint i hvitt!

Det er visst noe spesielt med hester for noen. Selv har jeg ikke noe forhold til hest annet enn at de er flotte dyr, men det er sikkert en veldig flott hobby. Kontakt med dyr er jo både lærerikt og givende:)

liven sa...

Det er så kjekt når ungene har en hobby!!
Hest er jo flott!!
På min yngste er det fotball!

Kjempefint bord du har......det blir nok veldig fint i hvitt også!!
Ha en fin helg:O)

Thea sa...

Hest er vel ikke min greie heller... Det var musikkorps som var det store den gang, men kjekt med hobbyer:) Vedder på at det skrivebordet blir kjempebra når du er ferdig:)Gubben sier vi skal ta turen når han har fått jobbet en del mer overtid hehe:) har kjøpt oss stol nå på Ikea, en ihvertfall, så blir det vel en til på neste lønning..(og sikkert trekk:) Kos dere masse i helgen:)

Sissel sa...

Hest er flott det!Jeg vokste det aldri av meg,så jeg har to stk hester!Ridning er den beste form for trim-særlig godt for rygg,mage og innsiden av låra.:)Og nydelige dyr da!Og min hest er selvfølgelig...hvit!8ikke valgt pga fargen da;)

Flott skrivebord!Blir nok nydelig i hvitt!detaljene kommer mye bedre fram da.

Rommet til dattera di var flott!