tirsdag 5. august 2008

Sy stoltrekk, skal...skal ikke

Så endte jeg tilslutt opp med at jeg skal forsøke å sy trekk selv....kom plutselig på at jeg kjøpte en bok som forklarte det ganske nøyaktig, jeg er langt i fra noen racer på symaskinen og min utålmodighet kan nok by på problemer, men skitt au, jeg prøver likevel.... I denne boken er det forklart trinn for trinn, så da er det verdt et forsøk, dersom det ikke gir ønskede resultater har vi jo alltids IKEA:)Og tilslutt et bilde av et lite bord med fotografier av de søte små....
Ha en fin onsdag!

8 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Så spennende da.!! Det kommer til å bli fint og er sikker på at du får det ttl.
Klem :O=)

Kine sa...

Takk for koselig kommentar i bloggen min:)
BLir spennende å se hvordan stoltrekkene blir seende ut da!Jeg kan til nød sy enkle gardiner,that's it hehe..Eller som du sier,man har alltids Ikea;)
Ha en fin dag!!!!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Åhh guri, beundrer deg for tanken, min tålmodighet hadde nok ikke strukket til et slikt syprosjekt hi hi! Lykke til, blir spennende å se resultatet.
Ha en flott dag
Klem

Jorunn sa...

Jeg synes jo du skulle prøve når du har lyst til det :0) Den som intet våger intet vinner... Og tenk så stolt du kan være når du er ferdig!

LillaLykke sa...

Jeg elsker virkelig kaker, det må jeg bare si :) hehe. Sparkling ble det mannen i huset som tok seg av, fant ut at det ble litt mye styr å være to som holdt på :)

I dag skal jeg pusse og male dører, gjett om jeg gleder meg til å bli ferdig! Stilig å kunne sy stoltrekk da, imponerende! Nydelige billedrammer!

M.E.V. foto sa...

Jeg beundrer alle som kan sy... Tror stolene blir kjempefine med nye trekk:)

Tove sa...

Det var noen kjempeflotte stoltrekk du hadde mønster på! Likte fargen veldig godt også jeg da..

Gleder meg til å se det ferdige resultatet!!
( Bare bit tenna sammen og fortsett når du kjenner utålmodigheten komme, hihi)

tinemor sa...

Lykke til med syíngen!
Spennende å se resultatet!!