søndag 3. august 2008

hjelp meg å velge spisestol......

Jeg trenger hjelp til å velge de rette spisestuestolene, og hva er bedre da enn å spørre dere interiørinteresserte medbloggere;)
Vi har dette spisebordet fra Antix men i en mørkbeiset farge.

Disse spisestolene hadde vi fra før, og de er jeg mektig lei av...gikk faktisk ikke lange tiden heller før jeg ble lei...merkelig;) Så da har jeg noen alternativer til dere:
Enten kan jeg få sydd trekk til de stolene jeg allerede har, men det må jeg få en sydame til å gjøre, jeg har hverken ferdigheter eller tålmodighet til å begi meg ut på et slikt prosjekt;)
Ellers kan jeg investere i nye henriksdal stoler fra IKEA, de liker jeg veldig godt, siden vi kan skifte trekk, alt etter humør;) Min gode erfaring med ektorp sofaen, sier meg at det er et stort pluss!


Likte veldig godt den med hvite ben, men slik det ser ut er den ikke til salgs her i vest, dessverre, men kanskje det kan ordnes?
Også kommer vi til min seneste ide, kurvstol!
Denne fra ikea er jo billig og ikke minst fin....valgets kval dette;)Så da er det opp til dere jenter å komme med deres mening, takker og bukker på forhånd!
Og 2 innlegg på en dag, tror jeg er første gangen for meg;)


13 kommentarer:

M.E.V. foto sa...

Sy lyse trekk til de du har, hvis ikke det er billigere å kjøpe nye stoler da... :)

Mitt hvite hus sa...

Jeg hadde kanskje valgt å sy nye trekk til de du har. Eller malt de????

Ellers var den rose stolen veldig fin da:=)

Sissel sa...

Hei!
Jeg ville valgt de med løse trekk-de første stolene du har avbildet.De var lekre!Og mest praktiske siden du kan ta av trekkene for vask og evnt.utbytting.Det behøves vel ganske ofte siden du som meg har mange barn;)
Men du kan jo også få noen til å sy til deg om det blir billigere,eller sjekke ut de dem har på www.laredoute.no.....

Og det er deilig å se andre som også har et hus under oppussing;)..som er underveis til å bli slik man vil ha det.
Jeg pusser også opp og er veldig utålmodig etter å få ting på plass,de rette fargene,møbler ol slik jeg vil ha det.
Men man får ta tida til hjelp..så kommer man nærmere og nærmere målet etterhvert...skjønt helt ferdig blir man vel aldri;oD

Stor klem*

liven sa...

Oj ja....valgets kval!!
Kjekt å fikse opp det man har også!!
Masse lekkert på Ikea......denne rosete var veldig fin. Jeg var der ute i går skjønner du......
Men kurvstoler det hadde de ikke:(
Nemlig det jeg skulle ha!!

Ha en fin kveld:O)

LillaLykke sa...

Hei, ja jammen er det en kjedelig jobb! Hehe :) jeg sto her å tenkte at jeg håper det blir noen år til neste gang! Mange fine stoler du viser, er ikke lett å velge synes jeg når det er så mye fint. Lykke til!

Sissel sa...

Takk for hyggelig hilsen tilbake:)
Ser jo nå at ryggene på stolene dine er veldig høye!..tror de høyeste i laredoute var noen og 70...

Ja man har etterhvert blitt mer sikker og funnet stilen som man liker.Jeg har alltid likt gamle ting,slitte ting,litt nips,engler mm...men trodde ikke jeg hadde noen spesiell stil,følte meg veldig umoderne-for de fleste rundt meg har en mer stram og moderne interiørstil...helt til jeg bladde i Vakre Hjem for fire-fem år siden..da så jeg jo hvilken stil jeg var på vei til å velge;) Og siden da faller ting mer og mer på plass her...
Men artig med prosjekter og være underveis også!:O)

Ha en forsatt hyggelig kveld.Og lykke til med stoltrekk dilemmaet..;)

Eli sa...

Jeg går for de hvite,(jeg har dem selv)og er kjempe fornøyd med dem.eller kansje ikea trekkene passer på de du har.

Ann Helen sa...

Tror jeg ville prøvd å få sydd trekk til de du har jeg. de er sikkert i langt bedre kvalitet og har bedre sittekomfort en Ikea? Såfremt det ikke koster en formue da?

Anne sa...

Hmmm... Jeg tror jeg ville valgt de sorte til det bordet. Lykke til!

moa sa...

hei-
og takk for koselig hilsen på bloggen min..
jeg har også parkett i stua jeg drømmer om å få slipt og malt, men for et prosjekt!!!
det var litt lettere med en liten gang,ja..
Skjønner du har "kvaler" ang nye stoler..mye å velge mellom.Hvis du kan bruke dine egne kan de jo som andre har nevnt,både males eller få trekk..skal du kjøpe nye-tja..kurvstoler er jo tidløst, og passer jo inn i mange forskjellige miljøer,synes jeg..
hilsen fra Moa.

tinemor sa...

Jeg har også slike mørke skinnstoler. Ok om vinteren, men om sommeren vil man jo ha det noe lysere. Så jeg er også på leting etter trekk. Bestilte fra Ellos, men de var for små. I går fikk jeg katalog fra La Redoute, med flere flotte trekk, men har enda ikke sjekket målene. Skal man få en skredder/syerske til å sy trekk, kan det jo bli like dyrt som stolene fra Ikea.... så det lønner seg ikke. Min Far hadde kurvstoler rundt sitt spisebord, i Danmark. Veldig gode å sitte i, men de ruver veldig/tar stor plass.
Lykke til med bestemmelsen!

Alena sa...

Endten sydd trekk til dei du har, ellers så kan jeg anbefale Henriksdal stolen. Vi har dei.

Min Verden sa...

Jeg orker ikke å sy - så hvis jeg skulle valgt måtte det bli den med roser og hvite ben. Jeg liker at bena synes :) Jeg har noen østerdalsstoler som jeg rett og slett skal male... Lykke til med valget. hanne