mandag 11. mai 2009

Blomster og mopsebabyer

Datteren i huset har arbeidsuke i nettbutikken, så nå ryddes det, letes etter nye leverandører, males og fotograferes, kos å kunne være sammen med henne hele dagen:)

Denne blomsterkassen i lakkert metall er så søt synes jeg , her har dronning Ingrid pelargoniene kommet på plass ute!

Valpene vokser og trives, alle tre er lovet bort...det er jo fint ,men hjelpes så trist det kommer til å bli ved avlevering.En trøst får bli at de kommer til snille mennesker som har ventet på en liten mops i lang tid;)
Solen skinner og vi er lovet varme og pent vær i dagene framover, kos dere!

9 kommentarer:

Hulda sa...

Kan tenke meg det må bli trist å selge alle tre valpene, de er jo så søte og morsomme.

Sweet Memories sa...

Så kjekt med ekstrahjelp denne uken da!:)Tenker din datter også synes det er stas å hjelpe i nettbutikken.Bevare meg vel,hvor søte de valpene er...Ble helt varm i hjertet av de tre på bildet.De kommer nok til hyggelige omsorgsfulle hjem alle tre.:)Ha en strålende dag!:)

janne - kathrine sa...

Hei.
Så skjønne valper dere har da. Kan tro at det ikke blir lett å ta farvel med disse tre sjarmtrollene.
Her er det også plantet ut litt sommerblomster, men tenkte å vente litt til med resten. Det er jo fortsatt litt kaldt i været.
Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Livs Lyst sa...

Å hælledusken for noen små søte pels-baller! Hihi. Runde og go`e. Kan nesten ikke sitte. hihi.

Hilsen fra L-jo

Kerstin sa...

Ja skjønner det godt at det blir leit å levere de fra seg... Uff det hadde ikkke jeg klart...

Ååå de er så søte der de koser seg i sengen...

Gi de en suss fra meg...O=)HIHI

Nyt ettermiddagen
klem O=)

My little footprints sa...

Ja det er rart hvor glade man kan bli i disse dyra på kort tid! Jeg var jo helt tullerusk når jeg gav bort 3 små puser i høst, jeg måtte til og med felle en tåre.. Ikke bare fordi de dro, men fordi jeg synes så synd på pusemor som gikk og snusa etter ungene sine i flere dager etterpå.. ;) Men da var det iallefall godt å vite at de skulle til et fint hjem alle sammen!
Ønsker deg en fin kveld!
Klem Beth

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Næ-æ, så søte de valpene er, blir nok noen triste dager når de drar...av erfaring så vet jeg det... men samtideig litt godt også - blir noen rolige og stille dager...
Kjekt med hjelp i nettbutikken da, her er også junior ute i arbeid 3 dager denne uka, han er bestemt på å bli ingeniør...her har de tre dager i arbeidslivet nå, og 3 dager til høsten...

Ha en super kveld og uke...

Molly sa...

Noooomin ;)
Se på de søte smånuppene der da! Gratulerer ;)

Jeg følger deg videre fra ny blogg jeg - og jammen glad jeg tittet innom i dag - det er et fint bilde å ta med seg inn i natten - tre nusselige bebiser ;)

Jeg kommer akkuat fra fjellet der det var to supersøte små minigris-unger. Trist å reise fra dem i går, så skjønner godt at det blir trist når de små skal dra. Men det er vel en stund til ennå forhåpentligvis?

Mi:)

fru karlsen sa...

Hei! For noen nydelige valper. Takk for hyggelig kommentar. Pastasalaten kan anbefales, også er den veldig enkel å lage. Perfekt
sommermat;-9