søndag 24. mai 2009

En liten titt på nytt bed...

Dette bedet laget jeg og datteren for noen dager siden, det er dahlia langs kanten og lupiner er sådd rundt trestammen.Skal ha noen krypende stauder langs kanten av bedet, om noen har gode tips er det bare å komme med dem;)
Hagemøblene skal skrapes og males, kledning skal skiftes og hytten skal bli hvit med sprosser, blir bra til slutt, men ting tar tid!


Kantsten skal rundt bedet, blir en rund gangvei, med små avstikkere, til frk-doris hytten, terassen ( som kommer i løpet av sommeren..) og skuret. Resten skal være små plenområder, slik at det blir litt grønt også, problemet er hundene som ikke helt skjønner at man ikke skal tråkke i mors bed, men jobber med saken;)
Tilslutt et bilde av en praktisk dobbeltkurv i herlig grønnfarge, fin til marmeladeglassene , til bestikk eller ketchup og sennep;)
Nyt søndagen alle sammen!
6 kommentarer:

helene sa...

Så fint, og finere skal det bli høres det ut som!

Kerstin sa...

Oj som dere står på...veldig imponert...og det blir så fint... Jeg må bare ta meg en tur en gang ut i butikken din...
Kos dere videre med hage arbeid...sant det er koselig=)
Klem O=)

Sweet Memories sa...

Hei!Så flinke og effektive dere er.:)Utrolig flott sirkel bed med flott tre i midten.Har et slikt tre jeg også men det er gammelt.Utrolig vakkert når det blomstrer.Det er nylig blitt flyttet rundt i hagen (via gravemaskin ;) )så vi er spente på om det vil overleve.So far so good.:)Skjønn den grytekluten du hadde lagd også foresten.Søte farger ilag.Ha en deilig søndag !:)

Kreoline sa...

Greit å se at du også holder på å anlegge ny hage, slik er det her også. Alt skulle vært ferdig i går, men sånn er det, ting tar tid som du skrev. Lykke til videre med hagen og ha en fin søndag.

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heisan! Så kjekt å se, skal bli spennende å følge hagen din. Hunder ja, de bryr seg ikke om slike saker som hage, alt er til å tråkke på, inkludert blomster, hi hi.
Klem

Karna sa...

Så fint dere har fått det, kjempe flott bed, har vært flinke!